Αυτή η κοπέλα έστειλε μια selfie στους φίλους της μετά από ξενύχτι…Αυτό που εντόπισαν δίπλα της, τους πάγωσε!

Κοινοποίηση:
selfiearxani

Μια γυναίκα έστειλε μια selfie φωτογραφία στην συνομιλία της ομάδας φίλων της – χωρίς να ξέρει ότι υπήρχε κάτι που κρυβόταν καλά…

Η έφηβη Ολίβιαν Νουν, από το Nunthorpe στο Middlesbrough της Βρετανίας, πήγε για ξενύχτι έξω με τους φίλους της ένα βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο ξύπνησε με χανγκόβερ το επόμενο πρωί. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με μια 13χρονη η οποία έστειλε selfie στην μαμά της, και αυτή εντόπισε κάτι σοκαριστικό από πίσω της!

Αισθάνθηκε χάλια και αποφάσισε να στείλει selfie στην παρέα της – αλλά δεν άργησε πολύ μέχρι ένας από τους φίλους της να παρατηρήσει μια αράχνη που βρισκόταν ακριβώς μέσα στην κουκούλα της.

Οι φίλοι της ήταν σοκαρισμένοι όταν είδαν τα οκτώ πόδια, αλλά κατά κάποιο τρόπο, η Ολίβια δεν κατάφερε να παρατηρήσει τον απροσδιόριστο επισκέπτη. Οι φίλοι της σοκαρίστηκαν από το photobomb της αράχνης και ανέβασαν την φωτογραφία στο Twitter!

Η φωτογραφία έχει πάρει πάνω από 47.7K likes και 3.7K retweets, αφήνοντας δεκάδες χρήστες σε απόλυτο σοκ στην ανατριχιαστική εμφάνιση της.

Ένα τρίτο άτομο έγραψε: «Η ψυχή μου θα είχε αφήσει το σώμα μου»

«Δεν μπορεί να πάρει την κουκούλα κάτω, δεν μπορεί να κινηθεί, δεν μπορεί να μιλήσει, τίποτα».

Ένας άλλος σχολίασε: «Θα είχα πάθει πραγματικά καρδιακή ανακοπή», ενώ ένας τελευταίος αστειευόταν!

araxnikoukoula

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: