Αυτή η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο φορώντας 5 μπλουζάκια και 3 παντελόνια – Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Κοινοποίηση:
aerodromio_rouxa

Έχουμε ακούσεις ιστορίες και ιστορίες επιβατών που φτάνουν σε ακραία σημεία για να αποφύγουν να πληρώσουν το επιπλέον κόστος των αποσκευών. Αυτή η γυναίκα, όμως, ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς η εμφάνισή της στο αεροδρόμιο κάθε άλλο παρά φυσιολογική ήταν.

Έχουμε ακούσεις ιστορίες και ιστορίες επιβατών που φτάνουν σε ακραία σημεία για να αποφύγουν να πληρώσουν το επιπλέον κόστος των αποσκευών. Αυτή η γυναίκα, όμως, ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς η εμφάνισή της στο αεροδρόμιο κάθε άλλο παρά φυσιολογική ήταν. Φυσικά δεν είναι η μόνη ιστορία που μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το λόγο που μια 36χρονη έκανε πραγματικό χαμό μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Η Τζελ Ροντρίγκεζ, από τις Φιλιππίνες όταν έμαθε ότι οι αποσκευές της ζύγιζαν δύο κιλά παραπάνω από το επιτρεπτό βάρος των 7 κιλών, πήρε την απόφαση να φορέσει κυριολεκτικά όλα τα επιπλέον ρούχα.

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ζήτησε να πληρώσει το επιπλέον κόστος αλλά εκείνη αρνήθηκε και έβγαλε από την βαλίτσα της ρούχα που ζύγιζαν 2μιση κιλά και τα έβαλε όλα πάνω της.

«Δεν ήθελα να πληρώσω το επιπλέον κόστος γιατί ήταν μόνο δύο κιλά παραπάνω», δήλωσε η Ροντρίγκεζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: