Αυτή είναι η 22χρονη αστυνομικός που συνελήφθη μετά την επιχείρηση στου Ζωγράφου – Είχε δεσμό με κακοποιό

Κοινοποίηση:
σωσωδσδ

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην παλιά φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης, στου Ζωγράφου βρίσκεται και μια δόκιμη αστυνομικός, η οποία φέρεται να έδινε πληροφορίες στους κακοποιούς, που είχαν κάνει κατάληψη στον τέταρτο όροφο του κτιρίου και σκορπούσαν τον φόβο και τον τρόμο στους φοιτητές.

Η 22χρονη δόκιμη αστυφύλακας συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με έναν από τους ποινικούς που είχαν μετατρέψει τις φοιτητικές εστίες σε ορμητήριο και κρησφύγετο κακοποιών οι οποίοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές, ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών. Οι κακοποιοί είχαν κάνει κατάληψη στην εστία, απειλώντας τις ζωές των φοιτητών, τους οποίους είχαν διώξει από τα δωμάτιά τους. Εκεί οι δράστες οργάνωναν ληστρικές επιθέσεις και έβρισκαν καταφύγιο μετά την δράση τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τον ρόλο της 22χρονης, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, εκεί όπου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φοιτητές είχαν κάνει αρκετές καταγγελίες το τελευταίο διάστημα για την κατάληψη των κακοποιών που έβγαζαν μέχρι και όπλα για να τους απειλήσουν.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, η νεαρή αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τους κακοποιούς για τις επιχειρήσεις των συναδέλφων της. Η ίδια μάλιστα είχε πρόσβαση σε πολύ πολύ κρίσιμα στοιχεία. Σε βάρος της αναμένεται να κινηθούν ποινικές αλλά και διοικητικές διαδικασίες.

δδφβφβ βφβδ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Gangbangs με τηγανοκεφαλους ε? Και bukkake στο φινάλε μωρή ρουφηχτρα..κ ρούφα κι αυτά που πέσανε στο πάτωμα..βρωμιαρα

  2. Ολα εδώ πληρώνονται ερπετό, σίχαμα. Κάρφωνες-πρόδιδες τους συναδέλφους σου, έβαζες την ζωή τους σε κίνδυνο. Ορκίστηκες να αγωνίζεσαι για την τάξη και την προστασία του πολίτη και εσύ έκανες ακριβώς τα αντίθετα. Τώρα ελπίζω να σε βολέψουν καλά. Και όλος ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την δεινή θέση που ευρίσκεσαι.

  3. Μια ακόμα επιβεβαίωση του παλαιού συνθήματος :
    Ποιοι πουλάνε την ηρωίνη ?

  4. οπου εμποριο ναρκωτικων οι μπατσοι μεσα. κ εξαρχεια οι εμποροι ξεσαλωσαν οταν ηρθαν οι κολομπατσοι οι εχθροι του λαου. κ σ αλλα μερη το ιδιο. οι μπατσοι ειναι εχθροι του λαου , ΤΕΛΟΣ, ψοφο τους αξιζει

  5. αφου μπαινουν ολοι οι αλβανοι στην αστυνομια τι περιμενες

  6. αλβανέζικο κρέας η μαντάμ … και για την «περιποίηση» και το «καλούπωμα» που της έριχνε το αλβανό, του κάρφωνε τις επιχειρήσεις της αστυνομίας. Να σε χαίρεται ο πατέρας σου μαντάμ, ορκίστηκες και στο Ευαγγέλιο να υπηρετείς …

  7. Δώστε στοιχεία.
    Της αρέσουν οι κακοποιοί και εντάχθηκε στην αστυνομία να κάνει το βαθύ λαρύγγι.
    Μόλις αποκατασταθεί το πολίτευμα όπως στην Ιταλία μεταφορά σε κελί με ποινικούς Αλβανούς να ζήσει τον έρωτα της ζωής της.
    Αλώθηκε και η αστυνομία από κομουνιστές, Λώληδες και λαθροαλβανούς.
    ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.-

  8. Η κοπελίτσα είναι Τηγανοκεφαλη δηλαδή Αλβανικής καταγωγής πείτε το δεν είναι κακό. Οπότε ξετρελάθηκε με τον Αλβανιρη κακοποιό αφού είπαμε το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλά μας κάνουν οι Τηγανοκεφαλοι αφού έχουμε κράτος σκέτο μπουρδελο! Και στον στρατό έχει πλέον πολλά φίδια Αλβανιαρηδες. Με τέτοια “μπουμπούκια” που έχουμε πλέον στα σώματα ασφαλείας αν γίνει τίποτα με τους απέναντι θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

  9. Ακομη μια πατσαβουρα που εκανε τρελο κεφι τον υποκοσμο

  10. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ?…..
    ΠΟΙΟΣ ?…..

    ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΕΣ…. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΩΝ……….

  11. ποιας εθνικότητας είναι;;;;
    ή μήπως ειναι τουρκογεννημα;;;
    το πορνιδιο. Πάντως να ξέρουμε εθνικότητα ή τόπο καταγωγής. λίγο Ηλεία ή Κρήτη μου φαίνεται

  12. Κ@ριόλα παλιοπ@τάνα! Απόταξη και δημόσια διαπόμπευση!

  13. Ισα μωρή γαμιόλα τσολί χυμένη καπότα.

  14. Ψόφα μωρή πουτάνα, ξύλο μέχρι να σβήσει ο ήλιος, να δικαστεί για εσχάτη προδοσία, έβαζε σε κίνδυνο το προσωπικό της ΕΛΑΣ. Κάντε της την μούρη λες και πήγε στον Φουστάνο και τον βρήκε μεθυσμένο.

  15. Έπρεπε να γίνει doxxed το πουτανάκι να την τρολάρουμε μέχρι ν’ αυτοκτονήσει 😉

Comments are closed.