Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ταξίαρχο και τα περί «Βάλε πολιτικό μέσο για να σου στείλουν πυροσβεστικό» – Την αντέχετε καμένες συνειδήσεις ;

Κοινοποίηση:
unnamed (1)

Όχι μόνο ο συγκεκριμένος Ταξίαρχος θα πρέπει να “βγει” πανηγυρικά αθώος μέσα από τις πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίας που ενεπλάκη αλλά , θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι διαθέτει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και στον υψηλότερο βαθμό αυτό που λέμε ενσυναίσθηση .

Η προσφορά του στην κοινωνία – έστω μέσα από τον αυθορμητισμό του και την εκφρασμένη αγανάκτησή του όταν είδε και ίδιος το “αδιέξοδο” – είναι πλέον ανεκτίμητη ,αφού ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά , ONLINE και σε πανελλήνια μετάδοση , ποια είναι η πραγματική νοοτροπία που κυριαρχεί στα Σώματα Ασφαλείας ( Πυροσβεστική και Αστυνομία εν προκειμένου ), τα οποία έχουν μετατραπεί (όχι όλοι ) σε υπαλλήλους , πολιτικών , επιχειρηματικών κ.λοιπ παραγόντων και αγωνιούν κάθε στιγμή μήπως κάνουν κάτι ή πουν κάτι που θα στεναχωρήσει τ “αφεντικά τους” ή δεν θα τα βρει σύμφωνους.

Φυσικά ΑΥΤΗ η εικόνα που βγήκε προς τα έξω ξαφνικά , αιφνιδίασε το “σύστημα ” και το ανάγκασε να προχωρήσει σε υποτίμηση της νοημοσύνης εκατομμυρίων τηλεθεατών και ακροατών -για να μην φανεί η αλήθεια που όλοι ξέρουμε – και στα γνωστά επικοινωνιακά κουκουλώματα τάχα μου , για να μην θιχτεί η εικόνα που όλοι μαζί “τσαλαπατούν “

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ όμως γράφτηκε στη μνήμη εκατομμυρίων συμπολιτών μας με την 1η εντύπωση , και δε διαγράφεται πλέον .

Το.πόρισμα:

Οι φωτιές  μαίνονταν απειλητικές για την Γορτυνία ( Άγουστος 2021) και ο πρόεδρός της βρισκόταν σε απόγνωση . Μέσα στην αγωνία του ( απόλυτα φυσιολογικό ) απευθύνθηκε σε άτομο που γνώριζε ως πρόεδρος . Σε στιγμές πανικού  “σου’ρχονται στο μυαλό ” οι πιο φιλικά προσκείμενοι υψηλά ιστάμενοι .Απευθύνθηκε λοιπόν στον εν λόγω Ταξίαρχο , για να μεσολαβήσει . Εκείνος , ο οποίος επίσης βίωνε μέσα από μια έντονη ψυχολογική φόρτιση την όλη κατάσταση ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ για τον φίλο του . Πείρε τηλέφωνο την αρμόδια υπηρεσία και διαπίστωσε ότι ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση ΑΜΕΣΑ να σταλεί Πυροσβεστικό όχημα .

Τότε ΟΛΑ στο μυαλό του πραν “ την μορφή του χάους ” οπτική ,που του δημιούργησε εκνευρισμό.

Συνειδητοποίησε την αναποτελεσματικότητα της όλης οργάνωσης και την προχειρότητα ( την οποία φυσικά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει και να τη χρησιμοποιήσει για να υπερασπιστεί ) και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ πλέον και ο ίδιος , αφού συναισθηματικά  ταυτίστηκε με την ψυχική κατάσταση του Προέδρου της Γορτυνίας, και κατανόησε απόλυτα την συμπεριφορά του και τα κίνητρά του, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τίποτα άλλο στην πραγματικότητα , από το να περιγράψει ( σε ιδιωτική συνομιλία ) την όλη κατάσταση που επικρατεί , γνωρίζοντας πολύ καλά τους κανόνες που ενεργοποιούνται σ αυτές τις περιπτώσεις και τη νοοτροπία που τελικά επικρατεί . Έτσι σε έντονο ύφος και εκνευρισμένος είπε αποκαλύπτοντας ,“Βάλε πολιτικό μέσο για να σου στείλουν πυροσβεστικό όχημα ”  υπονοώντας , “ υπάρχει χάος , δεν βλέπει τι γίνεται, δεν ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημα ; ”

Πάγιο αίτημα της κοινωνίας αλλά και του ίδιου του Σώματος ( Πυροσβεστικού και Αστυνομικού ) είναι η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ στην βάση μιας άλλης νοοτροπίας που ξεχάστηκε και ενός άλλου οράματος που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από αυτούς που πορεύονται με το υφιστάμενο .

Φαίνεται όμως ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ελπίδα . Υπάρχουν άτομα ( όπως ο εν λόγω Ταξίαρχος ) μέσα σ αυτό το χάος που , και θέλουν , και γνωρίζουν το πως και μπορούν να γυρίσουν σελίδα  . ΜΗΝ διαγράφετε τέτοιες ελπίδες , το ωφελείται βαθιά μέσα σας σ αυτό που τόσο πολύ έχετε κρύψει , τη συνείδησή σας .

Αν πάλι δεν έχετε τέτοια ή δεν μπορείτε να την “βρείτε” …. να το θυμάστε !!

Αθήνα 20.8.2021

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: