Αυτή είναι διαμαρτυρία! Πρώην αεροσυνοδοί της Alitalia γδύθηκαν για το κλείσιμο της εταιρείας (βίντεο)

Κοινοποίηση:
alitalia

Σχεδόν πενήντα πρώην αεροσυνοδοί της Alitalia συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο της Ρώμης και διαμαρτυρήθηκαν με τον δικό τους τρόπο.

Οι αεροσυνοδοί, διαμαρτυρόμενες για τις χαμένες θέσεις εργασίας αλλά και για τις κακές συνθήκες εργασίας όσων επαναπροσλήφθηκαν στην ITA Airways, ξεκίνησαν να βγάζουν τα ρούχα τους, σε μια συμβολική άρνηση να αποδεχθούν την κατάσταση.

Οι εργαζόμενες του πρώην εθνικού αερομεταφορέα της Ιταλίας γδύθηκαν αργά και αθόρυβα, ρίχνοντας τις στολές τους στο έδαφος και παρέμειναν με τα μισοφόρια στο κέντρο της πλατείας για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους μετά την πτώχευση της εταιρείας.

Η Alitalia έπαψε τη λειτουργία της, μετά από 74 χρόνια ιστορίας, την προηγούμενη εβδομάδα, και αντικαταστάθηκε από την ITA, που βρίσκεται επίσης υπό κρατικό έλεγχο.

Όταν η ITA ξεκίνησε τη λειτουργία της την περασμένη Παρασκευή απασχολούσε μόνο περίπου 2.800 από τους σχεδόν 11.000 υπαλλήλους της Alitalia.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτές είναι γνήσιες γυναίκες,πού δέν έχουν καμία σχέση μέ τίς μισόζουρλες φεμινίστριες πού “θυσιάζονται” γιά τά δίκαια τών γυναικών.
    Γιάννης Λάκων

  2. Καρμπόν όπως με την ολυμπιακή… ΕΥΓΕ… ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

      1. γιατι ρε παπαρα δεν ειναι αληθεια????????

Comments are closed.