Αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες του Rally Greece Offroad

Κοινοποίηση:
ΡΑΛΙ

Η προκήρυξη βουλευτικών εκλογών για 21 Μαΐου υποχρέωσε τους Οργανωτές του 10ου Rally Greece Offroad να προχωρήσουν σε αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα.

Η ΟΜΑΕ ενέκρινε νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο διάστημα 14-18 Ιουνίου 2023 για τον Εθνικό αγώνα και στο διάστημα 15-18 Ιουνίου 2023 για το Raid Regularity.

Οι Οργανωτές έχουν αιτηθεί στην FIA τη διεξαγωγή του αγώνα του Cross Country Bajas European Cup για την ημερομηνία 15-17 Ιουνίου 2023 και αναμένουν την απόφαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις για τις νέες ημερομηνίες του αγώνα θα πρέπει να τις πραγματοποιήσουν άμεσα καθώς τον Ιούνιο υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Οι Ομάδες που έχουν κλείσει ξενοδοχεία για 17-21 Μάϊου, πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους ώστε να αλλάξουν τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 10ο Rally Greece Offroad πρέπει άμεσα να κλείσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς η περίοδος του αγώνα είναι υψηλής τουριστικής κίνησης.

Περιορισμένη διαθεσιμότητα ισχύει και για τη κράτηση δωματίων στη περιοχή του αγώνα.

Οι Ομάδες που έχουν πληρώσει το παράβολο συμμετοχής πριν τις 29.3 για την ημερομηνία του Μάϊου, και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις νέα ημερομηνία του Ιουνίου, δικαιούνται 100% επιστροφή χρημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: