Αυτά προωθούν! Οι νέες τάσεις της συμφοράς! ΣΚ@ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ; Γονείς πετούν τα παιδάκια τους ενώ χορεύουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μια επικίνδυνη νέα τάση κυκλοφορεί στο TikTok, όπου φαίνονται γονείς ή μεγαλύτερα αδέλφια να ρίχνουν μωρά πετούν μωρά και νήπια από το πλάνο της κάμερας.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η ψυχή τού ανθρώπου πέφτει στις φλόγες της κολάσεως.αυτό αναπαριστά.

  2. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Τα χειρότερα έρχονται από τις νέες γενιές που μεγαλώνουν τώρα μπροστά στους υπολογιστές και με ένα κινητό στο χέρι και μοναδικές τους αξίες το σεξ, το εύκολο χρήμα και την εφήμερη δόξα με κάθε κόστος. Το Τρελό Κουνέλι σωστά τα λέει.

  3. Πόσο μαλακας και γελοιος μπορεί κάποιος να γίνει για μερικά likes.
    Τραγικός ξεπεσμος.

  4. Όχι σκατά. Δαίμονες έχουν. Τα δαιμονικά πνεύματα έχουν κυριεύσει τεράστιο μέρος του πληθυσμού λόγω της αμαρτίας του και της αποστασίας του. Οι δαίμονες δεν έχουν πάτο. Όσο μπορούν να σε καταστρέψουν, το κάνουν. Μέχρι το τέρμα, μέχρι το μεδούλι. Και όσο απομακρύνεσαι από τον Κύριο και φιμώνεις το Άγιο Πνεύμα Του, τόσο μεγαλύτερη επήρεια αποκτάνε οι δαίμονες πάνω σου, μέχρι που σε μετατρέπουν ουσιαστικά σε ένα σάρκινο δαίμονα κι εσένα, ικανό για κάθε έγκλημα και κάθε βρωμιά.

    1. Εγώ θεωρώ ότι είναι απλά ηλίθιοι. Δεν δίνω θρησκευτική διάσταση στο θέμα.

Comments are closed.