Αυτά είναι τα 4 Sites Γνωριμιών για σένα που ψάχνεσαι την περίοδο του Covid.

Κοινοποίηση:
topdatingreview

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το 2021 η ζωή μας θα άλλαζε τόσο πολύ. Είναι γεγονός ότι Κορωνιός μας απομόνωσε και μας έκανε να προσεγγίσουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, ακόμα και το τρόπο που γνωρίζουμε άτομα. Ποιος θα πίστευε πριν από μερικά χρόνια πως θα φτάναμε σε ένα σημείο όπου θα είχαμε την δυνατότητα να αναζητήσουμε για ταίρι κάνοντας απλά swap στο κινητό ή στον υπολογιστή μας; Αν και αυτή η διαδικασία προϋπήρχε χρόνια πριν το παιχνίδι των online γνωριμιών έχει πάρει φωτιά το τελευταίο ένα χρόνο περίπου.

Αφού πλέον το παιχνίδι face-to-face έχει σχεδόν εξαλειφθεί (ευχαριστούμε κορωνοιε) αποφάσισα στο σημερινό άρθρο να αναφερθώ στις καλύτερες εφαρμογές και site γνωριμιών στην Ελλάδα

Μετά από πολύ κόπο και αρκετή έρευνα και με βάση την κατάταξη του topdatingreviews.gr καταλήξαμε στα sites που θεωρούμε καλύτερα στο είδος τους.Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις μετά την εγγραφή σου είναι να δημιουργήσεις ένα προφίλ που θα βλέπουν οι άλλοι χρήστες. Μπορείς να αναζητήσεις άλλους ανθρώπους και αυτοί μπορούν να ψάξουν εσένα. Μόλις βρεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, επιλέγεις να έρθεις σε επαφή μαζί του ή όχι.

Το Gnoriseme.online είναι με διάφορα ή δημοφιλέστερη και ποιο φρέσκια επιλογή στην Ελλάδα.  Με μια δωρεάν εγγραφή θα καταλάβεις το γιατί. Η εφαρμογή είναι γρήγορη, σταθερή και δεν περιλαμβάνει πολλά ψεύτικα προφίλ. Θα βρεις αρκετούς Έλληνες χρήστες μέσα, καθώς επίσης και πολλούς ανθρώπους από το εξωτερικό.

Το επόμενο site που θα σου προτείνω δεν είναι για όλους. Αν οι “παράνομες” γνωριμίες σε εξιτάρουν, ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στο Ksepetes. Σε αυτή την περίπτωση  κανένας δεν μπορεί να μάθει ποιος είσαι έως ότου του το πεις εσύ αφού η εχεμύθεια είναι απαραίτητη. Αν και από το όνομα του αμέσως καταλαβαίνει κάποιος περι τίνως πρόκειται παρέχει παρόμοιο τρόπο λειτουργία με το gnoriseme.

Το As Vgoume είναι μια ελληνική ιστοσελίδα online γνωριμιών που έχει ως σκοπό να πάρει όλο το βάρος της αναζήτησης πάνω της, βγάζοντας σου αποτελέσματα από άτομα που πιστεύει ότι είναι ιδανικά για σένα. Το μόνο που ζητάει η ιστοσελίδα από εσένα, είναι να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία σου και να ανεβάζεις μερικές καλές φωτογραφίες.Με τη δωρεάν εγγραφή σου στην ιστοσελίδα, θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις μηνύματα σε άλλα μέλη, να κάνεις αναζήτηση, να δεις φωτογραφίες, να κάνεις chat και να γνωρίσεις άλλα άτομα.

Τέλος έχω να σου το προτείνω το φοιτιtochat ένα site για άτομα κάτω 30   Το φοιτιtochat είναι μια εξαιρετική καλή ιστοσελίδα γνωριμιών με αρκετό κόσμο και ενδιαφέρον χαρακτηριστικά και όπως σου έχω ήδη αναφέρει η σελίδα στοχεύει άτομα κάτω των 30. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο όταν αναζητάς άλλους χρήστες, σου εμφανίζει και κατά πόσο τα εκατό ταιριάζει με κάθε χρήστη, βάση των πληροφοριών που έχετε συμπληρώσει και οι δύο.

                                                                                                            Πηγή: topdatingreviews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: