Αυστηρό μήνυμα από τη ΝΔ σε Τσίπρα – Τι υποστηρίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών!

Κοινοποίηση:
koumoutsakos

«Μετά την εθνικά επιζήμια συμφωνία για το Σκοπιανό, οι κύριοι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς ετοιμάζονται εν κρυπτώ να “λύσουν” και το ‘Αλβανικό’», τονίζει ο Γιώργος Κουμουτσάκοςτομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

«Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών με την Αλβανία και βεβαίως τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας είναι κορυφαία ζητήματα για να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση των Πρεσπών», συνεχίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: «Η ΝΔ δεν θα αποδεχθεί νέα αρνητικά τετελεσμένα.  Απαιτούμε άμεση ενημέρωση και συζήτηση στη βουλή πριν την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας».

Θυμίζουμε πως το Σάββατο ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι επίκειται συμφωνία της Ελλάδας – Αλβανίας ακόμα και τα επόμενα 24ωρα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στους Αγίους Σαράντα, μιλώντας στην ελληνική μειονότητα αναφέρθηκε σε συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει.

«Έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο για μια νέα συμφωνία που θα είναι δίκαιη, ισότιμη και με αμοιβαίο σεβασμό», ανέφερε ο Αλβανός πρωθυπουργός σύμφωνα με το Star.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: