Αταμάν: «Όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα»

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν (19/1, 21:15), για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Τούρκος κόουτς αναφέρθηκε στη μετ’ εμποδίων προετοιμασία της ομάδας του, εξαιτίας των απουσιών, τονίζοντας παράλληλα πως θα είναι μεγάλο λάθος να πιστεύουν στο «τριφύλλι» ότι το ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι ένα «πάρτι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

Για το αν το παιχνίδι με την Παρτίζαν θα είναι ένα νέο… πάρτι για το «τριφύλλι»: «Το χειρότερο που μπορούμε να πούμε είναι κάτι για “πάρτι”. Μετά το ματς με την Μονακό, όλη την εβδομάδα, δεν δουλέψαμε καλά. Είχαμε τραυματίες και άρρωστους, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Το χειρότερο είναι να αντιμετωπίζουμε τα ματς σαν “πάρτι” πριν τα κερδίσουμε. Ίσως είμαστε σε καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 13 ματς που πρέπει να νικήσουμε. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Η Παρτίζαν είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που παλεύει σε κάθε ματς. Στο Βελιγράδι μας κέρδισαν, ενώ ήταν στο -10 στο φινάλε. Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε “πάρτι”, όπως σκέφτονται οι παίκτες μου όλη την εβδομάδα, θα είναι καταστροφικό».

Για το αν η απουσία του Κέβιν Πάντερ αλλάζει το αμυντικό πλάνο της ομάδας του: «Έχουμε και εμείς πολλές απουσίες. Δεν έχει σημασία αν έχει μια απουσία η Παρτίζαν, έχουμε και εμείς τις δικές μας και είναι πολλές».

Για το αν υπάρχουν νέες απουσίες πλην των Λούκα Βιλντόσα, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Λευτέρη Μαντζούκα: «Ναι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι μέρες. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Επίσης, ο Ματίας Λεσόρ όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα στην μέση. Μόνο σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι, αυτή είναι η πραγματικότητα για εμάς. Φυσικά, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Ελπίζω πως οι παίκτες με αυτή την ενέργεια θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, γιατί δεν είδα καλή ενέργεια και καλό κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: