Αταμάν: «Έχουμε ακόμη έξι τελικούς»

Κοινοποίηση:
Εργκίν Αταμάν

Έπαιξε… όταν χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Βιλερμπάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με σκορ 85-67 για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, παραμένοντας σε τροχιά τετράδας!
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως ο Κώστας Σλούκας ήταν εκείνος που ανέλαβε δράση και οδήγησε με ασφάλεια την ομάδα, ενώ, ερωτηθείς για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε πως είναι ένας από τους έξι «τελικούς» μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
Για το παιχνίδι: «Είχα πει και πριν το παιχνίδι πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, είχαμε απέναντι μας έμπειρους παίκτες που ήθελαν τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε ο Σλούκας την κατάσταση, πήγαν καλά ο Γκραντ και ο Γκριγκόνις. Το γεγονός πως δεν παίξαμε καλά αλλά νικήσαμε 20 πόντους δείχνει την ποιότητα της ομάδας».
Ο κόσμος στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη αλλά ζήτησε επικράτηση και μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Για το αν έχει στο μυαλό του αυτό το ματς: «Ναι σίγουρα, τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι, Είναι αρκετά σημαντικό, είναι ένα ντέρμπι. Επίσης είμαστε κοντά οι δύο ομάδες, έχουν παίξει αρκετά καλά στα τελευταία τρία-τέσσερα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη έξι ματς, όλα τελικοί, είναι έξι ομάδες που θα παλέψουμε από τη δεύτερη έως την τέταρτη θέση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: