Ασύστολα ψέματα: Ο Μητσοτάκης «δεν ήξερε» για το μπάχαλο στον ΟΣΕ!

Κοινοποίηση:
OIKONOMOY

Με κάθε τρόπο και καταπατώντας όλα τα όρια σεβασμού και λογικής, συνεχίζεται από την Κυβέρνηση η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών και των επακόλουθων αποκαλύψεων αυτής για το μπάχαλο στον σιδηρόδρομο.

Η προσπάθεια αποποίησης όλων των ευθυνών από το Μαξίμου, αλλά κυρίως, ο «αγώνας» που δίνουν οι βουλευτές και Υπουργοί «καμικάζι» να κρατήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτός κάδρου, ξεπερνά και τα όρια της γελοιότητας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου το πρωί στον ΣΚΑΪ, μασώντας τα λόγια του, λέγοντας ψέματα και όντας σε εμφανή αμηχανία, θέλησε να πείσει ότι ο Πρωθυπουργός (που παρακολουθούσε τη μισή Ελλάδα)… δεν ήξερε για το μπάχαλο στον ΟΣΕ! Ούτε και σε «κυβερνητικό επίπεδο» υπήρξε ενημέρωση, υποστήριξε!

Παρά τις εκατοντάδες επιστολές των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια, που προειδοποιούσαν και εξέθεταν όλα τα προβλήματα του σιδηροδρομικού δικτύου. Αλλά ο Πρωθυπουργός «δεν ήξερε» τέσσερα χρόνια τώρα. Όπως δεν ήξερε για τις υποκλοπές, τον Πάτση, τις απευθείας αναθέσεις, τον Λιγνάδη κ.ά. Είναι να απορεί κανείς δηλαδή…

«Τα ξέρατε εσείς αυτά; Σας είχε ενημερώσει κανείς για το χάος αυτό;» ρώτησε –νομίζοντας προφανώς ότι οι τηλεθεατές είναι ηλίθιοι- ο Δημήτρης Οικονόμου, για να δώσει το πάτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να πει το παραμυθάκι του.

«Προφανώς σε επίπεδο Πρωθυπουργού η εικόνα αυτή δεν είχε φτάσει … Δεν είχε μεταφερθεί τέτοια εικόνα. Σε επίπεδο Κυβέρνησης δεν είχε φτάσει ποτέ. Δεν είχε μεταφερθεί από τον ΟΣΕ στο Υπουργείο; Δεν είχε μεταφερθεί από τα κατώτερα κλιμάκια του ΟΣΕ στη διοίκηση; … Είναι σαφές ότι η εικόνα αυτής της διάλυσης που αναδείχθηκε μέσα από το δυστύχημα με τον πιο τραγικό τρόπο, σε επίπεδο Κυβέρνησης δεν είχε φτάσει ποτέ»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΑΣ??? ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕΕ

  2. Αυτός ο διοπτροφόρος πιγκουίνος ελεύθερος κυκλοφορεί ακόμα;

Comments are closed.