Αστυνομικός πετά σακουλάκι σε αμάξι που σταμάτησε για έλεγχο [BINTEO]

Κοινοποίηση:
SAF

Αποκαλύφθηκε ότι το σακουλάκι πάρθηκε από την τσέπη ενός από τους επιβάτες του αυτοκινήτου και δόθηκε στον αστυνομικό από ένα άλλο συνάδελφό του.
Το Διαδίκτυο γέμισε από αγανάκτηση το περασμένο Σαββατοκύριακο εξαιτίας ενός viral βίντεο που θεωρείται ότι δείχνει έναν αστυνομικό στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να “φυτεύει” ναρκωτικά στο αμάξι ενός Αφροαμερικανού, τον οποίο είχαν σταματήσει για υπερβολική ταχύτητα.
Στο σύντομο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του χρήστη La Savoo στο Facebook φαίνεται ένας αστυνομικός να πλησιάζει το αμάξι και να ρίχνει κρυφά κάτι στο πίσω κάθισμα, που αποδείχτηκε ότι ήταν ένα πλαστικό σακουλάκι.
“Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω έναν αστυνομικό να προσπαθεί να πετάξει κάτι σε μένα για να έχει έναν λόγο να ψάξει το αμάξι” έγραψε ο άντρας.”Δεν ήξερε ότι βιντεοσκοπούσα. Είναι ολοφάνερο ότι ήταν νευρικός” πρόσθεσε ο άντρας.
Τουλάχιστον 83 χιλ. χρήστες κοινοποίησαν το viral βίντεο, με πολλούς να κατηγορούν τον αστυνομικό ότι προσπάθησε να “φυτέψει” ενοχοποιητικά στοιχεία για τον οδηγό και τους επιβάτες του οχήματος.

Ωστόσο, το αστυνομικό τμήμα της Βίλαντζ οφ Καλεντόνια όπου συνέβη το περιστατικό αρνήθηκε τις κατηγορίες και παρείχε αποδείξεις: Τις εικόνες από δύο κάμερες επάνω στους αστυνομικούς που δείχνουν μια πιο λεπτομερή και εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων.
Όπως αποδείχτηκε, το σακουλάκι είχε βγει από την τσέπη ενός από τους επιβάτες του αυτοκινήτου και δόθηκε στον αστυνομικό από τον συνάδερφό του.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός πέταξε το σακούλι μέσα στο αμάξι, όταν διαπίστωσε ότι ήταν άδειο.
Παρά το γεγονός ότι το σακουλάκι δεν περιείχε ναρκωτικά, δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο αστυνομικός επέλεξε να το πετάξει μέσα στο αμάξι, αντί να το επιστρέψει στον επιβάτη, όπως έκανε με τα χρήματα και τα άλλα προσωπικά του αντικείμενα.
Παρά το βίντεο με την απάντηση της αστυνομίας, αρκετοί χρήστες δεν φάνηκαν να πείστηκαν και συνέχισαν να κατηγορούν τους συγκεκριμένους αστυνομικούς για ρατσιστική συμπεριφορά.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αχ , μωρέ, πάλι αυτοί οι καημένοι μαύροι, που όπου τους βρούνε οι μπάτσοι ( οποίου χρώματος και να είναι , ακόμη και ιδίου) βγάζουν τον ρατσισμό τους.

Comments are closed.