Αστυνομικοί σκύλοι εντοπίζουν κρούσματα κορονοϊού, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
ντουμπαι

Στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι χρησιμοποιούνται αστυνομικοί σκύλοι που έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν ύποπτα κρούσματα κορονοϊού σε ποσοστό της τάξεως του 92%.

Αστυνομικοί σκύλοι για να ανιχνεύουν τα κρούσματα κορονοϊού χρησιμοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού πριν την πτήση τους και λαμβάνουν τα αρνητικά αποτελέσματα με την άφιξή τους.
Πλέον στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι αστυνομικοί σκύλοι ανιχνεύουν τα κρούσματα κορονοϊού ανάμεσα στους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών του Ντουμπάι, δεδομένα και μελέτες δείχνουν ότι το ποσοστό επιτυχίας ανίχνευσης των κρουσμάτων κορονοϊού φτάνει το 92%.

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι μυρίζουν δείγματα από τους ταξιδιώτες σε μια ειδική αίθουσα και εάν εντοπιστεί κρούσμα, ο επιβάτης οδηγείται για να υποβληθεί στο τεστ PCR.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί σκύλοι έχουν χρησιμοποιηθεί για να εντοπιστούν ασθένειες όπως ο καρκίνος και ελονοσία.

<iframe width=”932″ height=”524″ src=”https://www.youtube.com/embed/rWOkm6rjPvQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Πηγή: sputinknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: