Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 14 Μαΐου… Η πολύ καλή ενέργεια από το σύμπαν, βοηθά κυρίως τα υλικά ζητήματα!

Κοινοποίηση:
1

Η πολύ καλή ενέργεια από το σύμπαν, βοηθά κυρίως τα υλικά ζητήματα…

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν θετικά θέματα που θα σας βοηθήσουν σε οικονομικές υποθέσεις. Μπορεί επίσης να έχετε μία σταθερή εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε ένα προσωπικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί αρκετό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις προσπάθειες που κάνετε αυτό το διάστημα, θα πρέπει να τις συντονίσετε καλλίτερα, ώστε να έχετε ένα σίγουρο και πολύ καλό αποτέλεσμα. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, όπου είναι θετικά τοποθετημένη προς εσάς, με την βοήθεια του Κρόνου και Πλούτωνα, σας κάνει τυχερούς σε υλικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη ακόμη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, οι εντάσεις και οι ανατροπές βρίσκονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα, όπως επίσης και η δύναμη που μπορεί να διαχειρίζεστε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Πιθανότατα σήμερα να έχετε μία επιτυχία στα επαγγελματικά σας, όπου θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος αυτή κάτι θετικό έχει να σας δώσει, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε πνευματικές εργασίες. Μία μετακίνηση σας θα γίνει για καθαρά συναισθηματικούς λόγους και πολύ πιθανόν να βρεθείτε πιο κοντά με πρόσωπο που σας βοηθά να [πετάξετε] από πάνω σας τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε την απόλυτη βοήθεια από το σύμπαν, να κάνετε επιτυχημένες κινήσεις σε οικονομικά θέματα που τόσο πολύ σας απασχολούν τους τελευταίους μήνες. Μπορεί επίσης να βρείτε την χρυσή τομή σε μία υπόθεση που έχει να κάνει με συγγενικά σας πρόσωπα και με άτομα που μαζί τους έχετε κοινά συμφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια πολύ σημαντική μέρα, που θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολλά και να έχουν και την επιτυχία που πραγματικά θέλετε. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα προσωπικά σας, σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα, για να δώσετε όρκους που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Θετική μέρα για κάποιες υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι καταστάσεις που βιώνεται τους τελευταίους μήνες δεν είναι και οι πιο εύκολες, αλλά θα παίρνετε ανάσες ανακούφισης όπως σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ θετική ενέργεια ξεκινά η μέρα σας. Η Σελήνη με θετική όψη σήμερα με Πλούτωνα και Κρόνο, σας κάνει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείξετε υπομονή, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα που θα μπορούσαν να συμβούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μία καλή περίοδο που οι καταστάσεις, σας ενεργοποιούν ώστε να βρείτε λύσεις σε προσωπικά θέματα. Θετική επίσης μέρα για να σας αναγνωρίσουν μέσα από ένα δημιουργικό σας έργο, ή να κερδίσετε την συμπάθεια ανθρώπων που εξαρτάται από αυτούς η επαγγελματική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε σήμερα να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν κέρδος σε υλικά κυρίως θέματα. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, αναγνωρίζει τις προσπάθειες σας και θα σας ανταμείψει σε κάθε νέα σας προσπάθεια. Ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, σήμερα θα έχουν αίσιο τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα έχουν αίσιο τέλος. Μην αφήσετε βέβαια τους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας, να σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και να σας ελέγχουν σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια οικονομική βοήθεια θα λάβετε σήμερα από εκεί που δεν περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ

 

Οι καταστάσεις είναι πολύ ιδιαίτερες σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αποφασίσετε την δέσμευση με άτομο που σας έχει δείξει την συμπάθεια του και τις καθαρές του προθέσεις. Φροντίστε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, που θα έχουν ηρεμία όταν μόνο τις διαχειριστείτε με αισθήματα συμπόνιας.

Της

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: