«Αρχηγέ καλό ταξίδι»! Θλίψη και συγκίνηση στο “τελευταίο αντίο” στον Μιχάλη Κωσταράκο (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
Κηδεία του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, από τον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, Τρίτη 6 Ιουνίου 2023.
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιείται σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Συγγενείς και φίλοι έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο, ενώ το «παρών» δίνουν και αξιωματικοί του ελληνικού στρατού.

«Αρχηγέ καλό ταξίδι», γράφουν μερικά από τα δεκάδες στεφάνια που έχουν κατακλύσει τον ναό, ενώ στην είσοδό του υπάρχει το στεφάνι της συζύγου του.

5906371 5906324 5906422 5906430

Ο Μιχαήλ Κωσταράκος, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο αείμνηστος Γ.Παπαδόπουλος,δεν σήκωσε τα όπλα εναντίον της πατρίδος του-όπως χωρίς σκέψη λές-αλλά εναντίον σε όσους προσπαθούσαν να την εκμεταλευτούν.Όλοι εκείνοι που πρωτοστάτησαν για να πέσει ο Παπαδόπουλος,είναι τα σημερινά καθάρματα που εξ αιτίας των η Ελλάδα υπέφερε και υποφέρει ακόμα περισσότερο.Εγώ μπορώ να σου πώ πολλά δυνατά σημεία που είχε η ελλάδα επι κυβέρνησεώς του.Εσύ,μπορείς να μου πείς ΕΝΑ μόνο για τους σημερινούς;;Μήπως δυνατό σημείο είναι η ασφάλεια των πολιτών,η οικονομία,η υγεία-προχθές μια γυναίκα στη Ρόδο πέθανε στην καρότσα φορτηγού ελλείψει ασθενοφόρου,η τιμωρία εγκληματιών,η εθνική κυριαρχία;Σε ποιά σχολεία τότε οι μαθητές μαχαίρωναν ο ένας τον άλλον;Τι περιουσία άφησε ο Παπαδόπουλος,ο Παττακός;Μήπως 40 σπίτια όπως οι σημερινοί;Λοιπόν;Επίορκος ο Παπαδόπουλος;Οι σημερινοί άραγε;

    1. μπουρδες. Τρελοδικτατορες να τους καβαλανε ζητανε μονο οι γεννημενοι δουλοι, αυτο να θυμασαι Ρεμπραντ της συμφορας….

  2. θα σε θυμωμαστε…..παντοτε για το τιποτα που εκανες για την Πατριδα !!! και για την Ισλαμοποιηση της !!!!!!

  3. Τόσα μετάλλια και τιμές, τα σβησε ένας οβγεγιός κτηνίατρος….

  4. Όλα καλά, αλλά τι έκανε για την πατρίδα μας που είναι εσωτερικά σκλαβομενοι απο τα πολιτικά κοπρόσκυλα, μάλλον τίποτα? Δεν τήρησε τον όρκο που έδωσε αυτός και όλοι η υπόλοιποι συνάδελφοι του, πού έπρεπε εδω και τόσο καιρό να βάλουν τάξη σε αυτόν τον έρμο τόπο, και να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους ανθελληνες πολιτικούς.

    1. τι ηθελες να κανει, να σηκωσει τα οπλα εναντιον της πατριδας του, οπως ο επιορκος αμερικανοκινητος παπαδοπουλος που πεθανε ανυποληπτος στη φυλακη?

Comments are closed.