Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Θέμα ημερών η επανένωση με την οικογένειά της – Τι λέει η μητέρα

Κοινοποίηση:
720_739682_bfd564c276-bda88ad94f0f0639

Θέμα ημερών θεωρείται πως είναι η επανένωση της 10χρονης με την οικογένειά της, τρεις μήνες έπειτα από την αρπαγή της, έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στο Star.

Η μητέρα του κοριτσιού, που όλον αυτόν τον καιρό επικοινωνούσε με την κόρη και τον γιο της, που φιλοξενούνται σε ίδρυμα, περιμένει με αγωνία να σφίξει τα παιδιά της στην αγκαλιά της και για πρώτη φορά δίνει απαντήσεις για τις σχέσεις που είχε με την κατηγορούμενη.

«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και λέγαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο», είπε στο Star. Σύμφωνα με την ίδια, ποτέ δεν περίμενε πως κάποιος θα της άρπαζε το παιδί της έξω από το σχολείο του. Ειδικά όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που κατηγορείται για την πράξη αυτή έμεινε έκπληκτη.

«Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της. Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου», ανέφερε.

Σχετικά με τα όσα ελέχθησαν όλο αυτό το διάστημα για την ίδια και την οικογένειά της, είπε πως «ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν κοίταζα ούτε το κινητό μου» και εξήγησε ότι οι δικοί της άνθρωποι πέρασαν δύσκολα εκείνη την περίοδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: