Αρπάζουν τα παιδιά μας που δεν φοράνε μάσκες. Νοσηρά κι αδίστακτα μυαλά στο νέο παιδομάζωμα μετά τον συμμοριτοπόλεμο. Αφαίρεση επιμέλειας ανηλίκων, Σπιναλόγκες, εγκλεισμοί γονέων. Ηθικός αυτουργός “συμβολαίων” κοινωνικών εκκαθαρίσεων, ο αδίστακτος πρωθυπουργικός ανηψιός

Κοινοποίηση:
1sk.indd

teaser22-8

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 22-8-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 6 μήνες.

alitheia-aima-banner

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Σαββατοκύριακο 22 & 23-08-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

24_sport.indd

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. τα παιδια τρωνε την ελλαδα και οχι η ελλαδα τα παιδια της ψηφιζετε 45 χρονια τους ιδιους και τους ιδιους και σας φταιει η ελλαδα γαμω την δημοκρατια σας γαμω μουνοπανα που οταν τα κονομουσατε (εδω γελανε) τους γλυφατε ολους αυτους που καταστρεφουν τον τοπο και δεν σηκοναται και κουβεντα σαν καλοι δημοκρατες που εισασταν και εισαστε…η ελλας σωζετε πλεον μονο με εμφυλιο και αυτην την φορα θα ειναι εμφυλιος οχι οπως το 45….χρειαζομαστε εμφυλιο και μετα εθνοκαθαρση μιας και ειμαστε οι μονοι που δεν καναμε ποτε εθνοκαθαρση

  2. Τα σχόλια σχεδον όλα, είναι σαν να τα γράφει ένας ψυχοπαθης σε κρίση. Πολύ μίσος, υπεβολή, αμετροεπεια, βρισίδι, κατάρες, συνθήματα, σιγουριά άποψης, ειρωνεία, κακία.
    Θεωρώ, ότι μετά την απόπειρα κατά του Στέφανου, τα σχόλια σε όλα τα θέματα είναι απαράδεκτα φανατικά.
    Δεν είμαστε λελουδες, δεν είμαστε μη μου απτου, της πιάτσας είμαστε, τέτοιο χαλι στα σχόλια δεν θυμάμαι και παρακολουθώ το σαϊτ πολλά χρόνια και καθημερινά.

  3. αν ερθουν να παρουν τα παιδια απλα τους στελνουμε εντατικη για κανα 2μηνο και εμεις φυλακη δεν πειραζει..και οταν βγουμε συντομα, τους βρισκουμε και τους σπαμε τα χερια απο τους αγκωνες ωστε να τους ταιζουν και να τους πλενουν στο μπανιο αλλοι για ολη τη ζωη τους. να δουμε αν θα εχουν χερια να περνουν παιδια …
    …αλλα ειπαμε η μπιζνα με τα εμβολια θα φερει στις τσεπες τους εκκατομυρια ευρω και ξεκιναει με τη μασκα (αλλες μιζες εκει)….δεν θελεις να φορας μασκα?..κανε το εμβολιο κοροιδο…μεχρι και εμβολια εχουν παραγγειλει πρωτου ακομη ολοκληρωθει εργαστηριακα το εμβολιο..φανταστειτε ποσα εχουν βαλει ηδη στις τσεπες τους προκαταβολικα…..ειναι σαν να λεει καποια αεροπορικη βιομηχανια….θα φτιαξουμε σε λιγους μηνες ενα αεροπλανο που δεν θα υπαρχει καλυτερο..θα γ@μ@ει και θα δερνει…κι οι πολιτικοι μας να παραγγελνουν και να αγοραζουν χωρις να ξερουν πως ειναι,τις δυνατοτητες,αδυναμιες,πιθανα προβληματα κλπ.
    .προσεχουμε οπως λετε,χασαμε τις δουλειες μας αυτες τις μικρες που ειχαμε τελος παντων,..οχι σαν εσας που περνετε χιλιαδες ευρω και κ@λ@βαρατε καθε μερα,φοραμε μασκες λουζωματε τα οινοπνευματα που λεει ο λογος,.η ουσια ειναι μια….σπασιμο στα χερια στους αγκωνες οποιος αλητηριος τολμησει να ακουμπησει τα μικρα παιδια…πολιτικος και μη..αρκετα σας ανεχτηκαμε. βδελες του τοπου…ολοι σας και οι 300 του κΥνοβουλιου..για τα σκυλια το καταντισατε αχρηστοι ολοι σας..

  4. Ας τολμήσουν να μου πάρουν τα παιδιά μου. Θα τους γ@μήσω το μ@@νί που τους πέταγε.

  5. , ΝΔ, Σύριζα, ΚΚΕ, Ανελ, Ελληνική λύση, ΚΚΕ είναι ένα και μοναδικό κόμμα στην βουλή. Προσέξτε μαλάκες τι θα ψηφίσετε και στις επόμενες εκλογές, μας πήρατε στον λαιμό σας πανάχρηστοι, που τώρα κλαίτε με πλερέζες…

  6. Ολα γινονται για το καλο σας. Φοβομαστε μην παθετε γριππη αλλα πριν στα @@ μας εαν ειχατε κατι σοβαρο .Στα @@ μας εαν πληρωνατε 300 ευρω εισφορες το μηνα και δεν σας παρεχουμε ουτε συριγγα.Στα @@ μας που εαν εισασταν ανασφαλιστος ο καθε πακμαν και αλβανιαρης πηγαινε δωρεαν στα δημοσεια νοσοκομεια που πληρωσατε οι εσεις !
    Ολα γινονται για το καλο σας

    1. Στα παπ@ρι@ τους επίσης που έχουν πάει τις συντάξεις στα €450!

  7. Έσκισε το πρωτοσέλιδο μας σήμερα!!!
    Αυτο το παιδομαζωμα ισχύει στην Αμερική εδώ και τριάντα χρόνια και το επέβαλαν οι φαρμακευτικές κυρίως για παιδιά που «υποτιθεται» ότι πάσχουν από “διαταραχή υπερκινητικότητας”.Ο ρουφιάνος στην προκειμένη περίπτωση είναι ο δάσκαλος ο οποίος αν “δει” η “διαγνώσει” κάποια περίεργη
    συμπεριφορά στο παιδί πάει και το καταγγέλει κατευθείαν στην πρόνοια.(Η προνοια εκει έχει δύναμη ανώτερη ίσως και ταπο το FBI). Η πρόνοια καλεί τους γονείς και τους συστήνει υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή ανάλογη με την εκάστοτε περίπτωση.
    Αν οι γονείς δεν συμμορφωθούν τους τα παίρνουν τα παιδιά.
    «Ο καιρός γαρ εγγύς» για όσους δεν ξεσηκωθούν.Αλλωστε σε λίγο θα γεννούν μόνο οι λαθρο οι οποίοι είναι απελευθερωμένοι και δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

  8. Ελατε στην πορτα μας…ειμαστε ετοιμοι αυτη τη φορα.

  9. Κάνεις μεγάλο λάθος Στέφανε να λες ότι χιλιάδες περιμένουν τρία χρόνια να πάρουν τη σύνταξή τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που περιμένουν από το 2013 (δηλαδή 8 χρόνια) να πάρουν την οριστική τους σύνταξη. Τους έχουν δώσει προσωρινή το 2015 (δηλαδή εδώ και 5 χρόνια). Εσύ φίλε που είδες τα 3; Αν ήταν μόνο 3 δεν θα υπήρχε και τόσο μεγάλο πρόβλημα.

  10. Γουστάρω.Παιδομάζωμα, Γενίτσαροι,Ομέρ Βρυώνης, Ερντογάν,παππαλάμπρενα,οθωμανικό δίκαιο,Γενί τζαμί, Μαχμούτ,τσεργκίνης,αλή Φαρμάκης, εσπρέσσο,bmw, Κούλης γλυκός. Πάρε καλέ κερία.

  11. ας ερθουν να τα παρουνε και τοτε θα δεις τον πολεμο

  12. H Έλενα Ακρίτα έχει προ πολλού υπερβεί τα εσκαμμένα. Η κομμουνίστρια του Παλαιού Ψυχικού νομίζει ότι δύναται να επικρίνει τους πάντες χωρίς αυτή να υποστεί ανάλογο αποδοκιμασία.
    Στις περιαυτολογίες της μεταξύ άλλων αναφέρει, δεκαεννέα ετών (1974) βοηθούσα στην έκδοση του Θουρίου, οργάνο της κομματικής νεολαίας του προδοτικού ΚΚΕεσωτ. Κατοικώ ακόμη στο σπίτι που γεννήθηκα. Ναι στο πολυτελέστατο στο Π.Ψυχικό, αυτό του βιομηχάνου παππού σου Κων.Γιαβάσογλου.
    Έβαλε μέσον τον εραστή της μητέρας της Αναστάσιο Πεπονή για να προσληφθεί στον αντεθνικό ΔΟΛ για να μας πουλάει μούρη μέχρι σήμερα από τις στήλες των ΝΕΩΝ.
    Επί κλεφτοΠΑΣΟΚ τις εδόθησαν εκπομπές στην ΕΡΤ για να προβάλει ότι είναι ωραία γκόμενα μετ΄απόψεως.
    Τα ηλίθια σενάρια που έχει γράψει με τον τρίτο της Γιώργο Κυρίτση ταλαιπώρησαν την νοημοσύνη εκατομμυρίων Ελλήνων.

  13. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ@ΝΟ

  14. αυτός ο Δημητριαδης κρύβεται πίσω από πολλά πράγματα του πρωθυπουργού ….

    έχουμε με χρονική σειρά Μερεβα>
    Δημητριαδης>
    Στρατηγός Σφακιανάκης >
    δικηγόρος Δημητρακοπουλος>
    Στέφανος ΧΙΟΣ

    ΒΓΆΛΤΕ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ΣΤΑ ΞΈΝΑ ΜΈΣΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ!!!!!!!! ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΧΟΎΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΗ ΡΊΞΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΙΟΣ

  15. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της
    ή τα δαγκώνει στο λαιμό
    πριν όμως με κατασπαράξει
    εγώ στο στόμα της θα μπω!!

Comments are closed.