Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού στις εθνικές ομάδες πόλο

Κοινοποίηση:
polo

Αρνητικός ήταν ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν χτες (5/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, οι Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, για τον νέο κορωνοϊό covid – 19.

Έτσι, εκτός των αρχικών 5 θετικών δειγμάτων (4 αθλητές, ένα μέλος του staff), στα οποία προστέθηκε χτες (6/8) και άλλο ένα αθλητή που βρισκόταν στη “γκρίζα” ζώνη, στον αρχικό έλεγχο (1/8), όλοι οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες των δύο Εθνικών μας ομάδων, καθώς επίσης και τα τεχνικά επιτελεία τους, ήταν αρνητικοί στον έλεγχο.

Στην Εθνική ομάδα των Γυναικών εξετάστηκαν 16 αθλήτριες, 3 μέλη του προπονητικού τιμ και ένα (1) του υπόλοιπου staff, ενώ στην αντίστοιχη των Ανδρών 11 αθλητές, 2 και ένας (1) αντίστοιχα.

“Όλα έγιναν όπως ορίζουν οι σχετικές οδηγίες και οι κανόνες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Οι θετικοί του πρώτου ελέγχου (31/7 και 1/8), παραμένουν σπίτια τους, είναι καλά στην υγεία τους και μόλις περάσει το 14ήμερο της καραντίνας τους θα υποβληθούν σε νέο τεστ, όπως απαιτείται, για να λήξει το θέμα”, δήλωσε ο γιατρός των Εθνικών ομάδων μας και μέλος της Κεντρικής Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, Γιώργος Μαρίνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: