Αρκουδο-διακοπές: Αρκούδες τρυπώνουν σε ξενοδοχείο και περνούν τέλεια στην πισίνα [BINTEO]

Κοινοποίηση:
FDBDB

Μαθητές που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις δεν μπορούσαν παρά να θαυμάσουν τις αρκούδες να απολαμβάνουν τις βουτιές στην πισίνα, να παίζουν η μία με την άλλη και να τρέχουν ολόγυρα γεμάτες από χαρά.

Μια παρέα από τουλάχιστον επτά μαύρες αρκούδες τρύπωσαν σε ένα τουριστικό θέρετρο στο Γκάτλινμπεργκ του Τενεσί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Έκαναν βουτιές στην πισίνα, παιχνίδιζαν μεταξύ τους κι έτρεχαν εδώ κι εκεί ολόχαρες στις εγκαταστάσεις.

Η Μισέλ Τζόνσον, μία από τις μαθήτριες λυκείου που βρισκόταν στο ξενοδοχείο με το σχολείο τους, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook που καταγράφει το ξέφρενο πάρτι των αρκούδων.

«Το σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, νομίζω. Το προσωπικό στο Challet Village είπαν πως δεν είχαν δει ποτέ τόσο πολλές μαύρες αρκούδες μαζί» σχολίασε η μαθήτρια στην ανάρτησή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο της Μισέλ έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης που το παρακολούθησαν να εκφράζουν τον θαυμασμό τους και να προσπαθούν με χιούμορ να εξηγήσουν την παρουσία των αρκούδων εκεί.

«Αυτή η πισίνα είναι πολύ μικρή, αυτή η πισίνα είναι πολύ κρύα, αυτή η πισίνα είναι ακριβώς ό,τι πρέπει» έγραψε με χιούμορ κάποιος.

«Είναι απολύτως δίκαιο! Οι άνθρωποι έκαναν κατάληψη στο φυσικό τους περιβάλλον και τώρα τους επιστρέφουν τα χρωστούμενα» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο, αλλά τι θα συνέβαινε εάν είχες τα παιδιά σου στην πισίνα και αποφάσιζαν να κάνουν μια βουτιά; Αυτή θα ήταν μια πραγματικά τρομακτική κατάσταση. Ελπίζω να έχετε όπλα για να τις τρομάξετε. Μην με παρεξηγήσετε, θεωρώ ότι οι αρκούδες είναι πανέμορφες, αλλά είναι επίσης άγριες κι επικίνδυνες» ανέφερε ένας άλλος.

«Πιο πολύ απολαμβάνω να τις παρακολουθώ να παίζουν απ’ ό,τι θα ευχαριστιόμουν εάν ήμουν ο ίδιος στην πισίνα» παρατήρησε κάποιος άλλος.
«Θα πάω εκεί την άλλη εβδομάδα κι ελπίζω να μπορέσω να δω μερικές αρκούδες. Όχι πολύ κοντά, όμως!» σχολίασε με χιούμορ κάποιος άλλος.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: