Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΡΚΟ-ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΑΠΟ ΤΟ… ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ. “ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ” ΛΕΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Κοινοποίηση:
βοριδης

Ο Μάκης Βορίδης μίλησε στον ΣΚΑΪ για το ενδεχόμενο απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων σε περίπτωση που δεν δεχθούν τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα τόνισε πως σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο και τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα για όποιον αρνηθεί να τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις θα ενεργοποιείται η πειθαρχική διαδικασία. Ωστόσο, το αν τελικά θα απολυθεί κάποιος είναι απόφαση του συμβουλίου.

«Οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι οφείλουν να εκπληρώνουν κάποιες συγκεκριμένες υγειονομικές προϋποθέσεις. Ο εργοδότης έχει ευθύνη. Όταν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όσοι δεν τηρήσουν την υποχρέωση μπαίνουν σε μια διαδικασία, κατά την οποία έχουν παραβιάσει τις νομικές τους υποχρεώσεις. Δεν πρόκειται να γίνει κάποια πρόσθετη νομοθεσία για αυτό, το ίδιο ισχύει και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Mην ανησυχείτε παιδιά,τα έχουν σκεφτεί όλα.Σχεδιάζουν και τιs εκλογέs εξ αποστάσεωs,με επιστολική ψήφο.Eκεί να δείτε νοθεία και μαγείρεμα που έχει να γίνει.;Oπωs ψεύτικα είναι τα νούμερα των κρουσμάτων έτσι νοθευμένεs θα είναι και οι εκλογέs.

  2. Βοριδη 32% παίρνει ο Συριζα. Θα γελάσει και το σκυλί. Θα σας πάρουν το μαγαζί οι ζαιοι ρε λουκουμα. Δεν είμαι συριζαιος. Χριστιανός Ορθόδοξος είμαι και πατριώτης. Από εμάς θα τη βρείτε.

    Χωρίς σάλιο θα σας πάμε. Βάλτε λιπαντικό από τώρα γιατί θα τσούζει.

  3. Το Γήταυρο, τον Πάλα,
    το Διγενή, το Ρουπακιά, τους έφαγε η κρεμάλα

  4. Όπα ρε τσεκουράτε που είδες ότι στο λαός δεν υπάρχει μέλλον και την έκανες μαζί με το άλλο το ερπετό μετά από εντολές που σας έδωσαν οι εσωγήινοι.

  5. δηλαδή λες δε κάνω το εμβόλιο, απολύεσαι, πας να βρεις το δίκιο σου στο συμβούλιο, το οποίο συμβούλιο αποτελείται απο άτομα της κυβέρνησης. γελάνε και οι πέτρες.

  6. Και τους είχα ψήφησει τον ΛΑΟΣ, μέχρι και ο Καρατζαφέρης λέει προσέλαβε 1 πορτιέρης της νύχτας να κάνει face kontrol στο στούντιο – σταθμό από το προσωπικό του ποιος έκανε η δεν έκανε μπόλι η σελφ τεστ!!!
    Και σουτ κλωτσιά σπίτι!!
    Το διάβαζα και δεν πιστευα

    1. Είχες εμπιστευτεί ένα καραγκιόζη που έβαζε περιστέρια στο κεφάλι του για να πει πως κατέβηκε στο κεφάλι του το Άγιο Πνεύμα;

  7. Μακαρόμαγκα,
    την νομική πού την σπούδασες;
    ενημερώσου λοιπόν τι γράφει ο Κώδικας Κατάστασης Δημοσίων Υπαλλήλων & ΝΠΔΔ(16-07-2015):
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-Άρθρο 24:Πίστη στο Σύνταγμα: “ο υπάλληλος είναι εκτελεστής της θέλησης του Κράτους, υπηρετεί μόνο το Λαό και οφείλει πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία”.
    Εσύ Μακαρόμαγκα δεν είσαι ΚΡΑΤΟΣ,
    δεν υπηρετείς τον ΛΑΟ,
    καταπατάς το ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    και δεν είσαι αφοσιωμένος ούτε στην ΠΑΤΡΙΔΑ, ούτε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

  8. Η σοβιετικη ενωση διαλυθηκε μολις κατορθωσε να κανει ολους τους πολιτες της δημοσιους υπαλληλους.Δεν δουλευε τιποτε και διαλυθηκαν!!!!

  9. Θα έρθει και εσένα η ώρα σου σύντομα. Αντί να είναι φυλακή μας κουνάει το δάχτυλο το κατακάθι.
    Ραντεβού στα γουναράδικα με τα υπόλοιπα σκουπίδια.

    https://www.youtube.com/watch?v=byiVywUPapI

  10. Η Νέα Παιδεραστία γλεντάει όσους τους ψήφισαν, δηλαδή τους ΔΥ και τους μικροεπιχειρηματίες!!! Δεν σας χάλασε πρόβατα, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξανακάνεις κυβέρνηση τη ΝΔ, αυτοί σας χρεοκόπησαν.

  11. Έκανε τα πάντα για την καριέρα αλλά έχασε κάθε αγνό ιδανικό που είχε.. Ο κόσμος τον έχει καταλάβει πια

  12. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ… 300 ΚΙΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ… Η ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ… ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΑΓΛΕΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ… Ο AL KAMEN ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ…. ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΑΜΕ… ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ… ΛΙΠΟΣ!!! ΚΑΛΟ ΤΑΙΣΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΟ ΒΡΩΜΙΚΟ… ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ… ΓΙΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ… ΣΚΕΡΤΣΙΔΕΣ….ΠΕΤΣΙΔΕΣ….ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

  13. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

  14. Απάντηση στον τσεκουράτο μαχαιροβγάλτη Μάκη Βορίδη:
    2361/2021 Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με εμβόλια θανάτου σημαίνει καμία απόλυση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!!!! ΤΕΛΟΣ!!!

  15. ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατόπιν συστάσεων των “ειδικών” (όλων των χρηματοδοτούμενων εγκληματιών με το μανδύα των επιστημόνων), η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επαναδημιουργία του φορέα “Λαϊκό Κομισαριάτο Εσωτερικών Υποθέσεων” (NKVD – Εν Κα Βε Ντε), προκειμένου να αντιμετωπίσει όλους τους εχθρούς του συστήματος. Πιο συγκεκριμένα, κάθε αντιφρονούντας και πολιτικός αντίπαλος, θα χαρακτηρίζεται αναλόγως, ως “επικίνδυνος” για τη χώρα και το πολίτευμα (αντιεμβολιαστής, ψεκασμένος, θέτων σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, κτλ) και θα μπορεί πλέον να εκτελείται με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, εφόσον η NKVD, το κρίνει αναγκαίο για λόγους εθνικής ασφάλειας, τηρώντας φυσικά όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες (όπως άλλωστε λειτουργούσε και το πρωτότυπο μοντέλο). Η κυβέρνηση εξετάζει τη συνταγματικότητα των αρμοδιοτήτων του υπό σύσταση φορέα αλλά σύμφωνα με “ειδικούς” συνταγματολόγους, δε φαίνεται να προκύπτει οποιαδήποτε αντισυνταγματικότητα. Άλλωστε, τονίζουν “κύκλοι” της κυβέρνησης, είναι αδιανόητο σε μια “δημοκρατία”, να αποφασίζουν οι ίδιοι οι πολίτες, έστω και για το εάν θέλουν να ζήσουν ή να πεθάνουν. “Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα”, φέρεται να αναρωτιούνται οι ίδιοι κύκλοι.

  16. ….αν τελικά θα απολυθεί κάποιος είναι απόφαση του συμβουλίου………..
    ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ

  17. Προσοχή θα σας κατηγορήσουν πάλι για σεξισμό οι Νουδούλες.

  18. Οι άνθρωποι είναι τελείως μαλακές όποιος δε το καταλαβαίνει το λιγότερο είναι ηλίθιος .Έχουν χάσει τη μπάλα δε ξέρουν πώς να μαζέψουν τα ασυμαζευτα κινδυνεύουν όχι από το σανοφαγο λαό αλλά από τα αφεντικά τους.τους έδωσαν χρήμα για να εκτελέσουν μια αποστολή το μπολιασμα .Απετυχαν κ είναι καταδικασμένοι τώρα τρέχουν μπας κ σωθούν δεν υπολογίζουν ούτε πολιτικό κόστος ούτε τίποτα κ δεν υπάρχει κ κανείς να τους βοηθήσει είναι ήδη χωρίς κεφάλι 😂😂😂😂😂😂.Γιατο μη του δινετε σημασια σε ότι κ να λένε !

  19. ΒΟΡΙΔΗ ΜΑΛΑΚΑ ….ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ….

  20. Άρση μονιμότητας λέγετε !
    Αυτός ο Covid είναι η ωραιότερη ευκαιρία και το καλύτερο εργαλείο για να
    πάνε περίπατο οι του δημοσίου με τα 3ωράκια και τα δε βαριέσαι αδερφέ .
    Καμία κυβέρνηση δεν πήρε το πολιτικό κόστος να βάλει τέλος στην μονιμότητα .
    έλα να τελειώνουμε αυτόν τον ξεφτίλα τον Νεοέλληνα !!!!

  21. έτσι ήταν η μεσοπολεμική Γερμανία μέχρι που βρέθηκε ένας Χίτλερ και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, έπεσαν πολλά κεφάλια Βορίδηδων

  22. Καλά σας κάνουν αφού τους δώσατε αυτοδυναμία.

  23. AX AX AX AX AX AX KAΛE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ……………………………….

  24. Βορίδης, ό,τι πιο άχρηστο έχει βγάλει η Βουλή. Ούτε ο ίδιος δεν αντέχει τον εαυτό του.

  25. Δυστυχώς μέρα με τη μέρα ξεφεύγουν.
    Ο Χίτλερ και το απαρτχάιντ ωχριά μπροστά τους. Μόνο ο λαός θα τους σταματήσει. όλοι στους δρόμους.

  26. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ.ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ.ΔΕΝ.ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΙ ΜΙΑ.ΕΞΑΛΟΥ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ.ΑΠΟ ΤΟ.ΟΓΔΟΝΤΑ.ΚΑΙ.ΜΕΤΑ.ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.ΕΙΝΑ .ΕΞΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ.ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΛΥΜΕΝΙΚΟ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΟΙ.ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΔΕΔ

  27. βουλωσε το πλεον .. δημοκρατη του κωλου. ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΚΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  28. Ποιά εγκληματική Οργάνωση θά αναλάβει τήν εκτέλεση τής σύλληψης ; Η τσεκουρατη με έμβλημα το τσεκούρι τού Μακη ;

Comments are closed.