Από την πίσω πόρτα: Ποιος καναλάρχης προσπάθησε να βγάλει το νέο Mega – Πήγαινε για την απόλυτη κίνηση – ματ, αλλά…

Κοινοποίηση:
mega190-1

Είναι, διαχρονικα, ένα από τα πιο πετυχημένα ελληνικά κανάλια- αν όχι το νούμερο 1, δηλαδή. Επί σειρά ετών οι εκπομπές του, τα σήριαλ που γυρνούσε, τα βραδινά του σόου, καθώς και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, αποτελούσαν σημείο αναφοράς για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο λόγος, φυσικά, για το θρυλικό MEGA, το οποίο περνάει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και άπαντες περιμένουν, δυστυχώς, το τέλος του. Η ταινιοθήκη του, ωστόσο, και το δημοσιογραφικό του δυναμικό παραμένουν… χρυσός και αυτό αποτελεί αναντίρρητη αλήθεια.

Την επιτυχία του Μεγάλου Καναλιού, λοιπόν, φαίνεται πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Φίλιππος Βρυώνης- ο γνωστός καναλάρχης που είχε στην «κατοχή» του και το Epsilon: Σύμφωνα με όσα έφερε στη δημοσιότητα το e-tetradio.gr, η εταιρεία “Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.” που «τρέχει» το New TV έκανε αίτηση κατοχύρωσης υπέρ της του τίτλου αλλά και του λογότυπου του “MegaOne”, τρεις μέρες μετά το επίσημο λανσάρισμα του νέου καναλιού.

Ωστόσο, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης απέρριψε την αίτηση, αναφέροντας στο έγγραφό του ότι είναι μεγάλη η ομοιότητά του με το Mega. Πέραν τούτου, και το λογότυπο του καναλιού φέρνει στο νου το παλιό, πλέον, σήμα του ΣΚΑΪ.

Κάπως έτσι, ο κ. Βρυώνης είδε το όνειρό του για το «νέο Mega» να ναυαγεί και θα στραφεί, λογικά, σε άλλες λύσεις…

dailymedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: