Από την Πάρνηθα στην.. Καλαμάτα ενώ οι Έλληνες είναι κλεισμένοι στην φυλακή τους – Ο νόμος δεν ισχύει για την γυναίκα του Πρωθυπουργού;

Κοινοποίηση:
μαρεβα

Από την Πάρνηθα στην Καλαμάτα βρέθηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, με τη λέξη καραντίνα να της είναι άγνωστη όπως φαίνεται από τις εξορμήσεις που κάνει κάθε λίγο και λιγάκι.

Την ώρα που η αστυνομία μοιράζει πρόστιμα για.. «άσκοπες» μετακινήσεις, όπως σε καρκινοπαθή γιατί μετακινήθηκε εκτός νομού για χημειοθεραπεία, η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Καλαμάτα την Τρίτη για να αλλάξει λίγο τον αέρα της και να συνοδεύσει  στελέχη του οίκου μόδας Dior, τα οποία επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια».

Τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Δικαίως λοιπόν, επισκέφθηκαν το Μουσείο. Η σύζυγος του πρωθυπουργού ωστόσο, με τι ιδιότητα  ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα; Τόσο απαραίτητη ήταν η παρουσία της για την ξενάγηση των στελεχών του οίκου στο μουσείο που δεν μπορούσε να λείπει εν μέσω lockdown;

Φαίνεται πως ο σάλος που ξέσπασε από τις βόλτες της στην Πάρνηθα πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού ακάθεκτη συνεχίζει τις βόλτες της αδιαφορώντας για τα μέτρα και τους κανονισμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Στα φασιστικα καθεστώτα έτσι λειτουργούν όλα. Τα παντα και οι πάντες σε περιορισμους.Έτσι και αυτοί που υποτίθεται πως κυβερνάνε τη χώρα σήμερα παραβιάζουν αγριως τα δικαιώματα του λαού. Που είναι οι δικηγορικοι σύλλογοι, που είναι
    οι ενώσεις δικαστών και εισαγγελεων???? Που είναι οι πανεπιστημιακοί και ακαδημαϊκοί άντρες των γραμματων???? Που είναι οι συνταγματολόγοι???? Αν εχετε καταλάβει πλέον το παιχνίδι είναι εξαιρετικά στημένο. Ο λαός είναι το θύμα εφόσον έχει πάψει γνωρίζει τη δύναμη του.Δυστυχως λαός αποβλακωμενος, λαός ανήμπορος, λαός άψυχος για την παραμικρή αντίδραση. Μοιραια πλέον θα επελθουν τα ακόμη χειροτερα. Καλό κουράγιο…….

  2. Πολύ καλά μας κάνουν και μας πηδάνε όπως θέλουν. Αυτο μας αξίζει. Καλάνα πάθουμε

  3. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΗΔΑΕΙ!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ SMS ΣΩΣΤΑ;;;; ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  4. τι ασχημη που είναι ούτε σε φωτογραφία δεν βλέπετε φαντάσου να την δεις ,πόσο χρόνων είναι φαίνεται σαν 60-65

  5. Κακάσχημη πιντικιμαμη με μούρη γύπα και ψυχή ύαινας γιατί εσύ να πας εκτός έδρας;;Το μουνι που σε πέταγε μαλακω πουτανα..Που δώσανε πρόστιμα για μετακίνηση καρκινοπαθή και εσύ είσαι free..

  6. κοιταξτςε φατσα σαν πεκινουα σκυλι ειναι αντε κρυψου κυρα μου

  7. Επειδή θέλω να περιαυτολογησω δηλώνω απερίφραστα ότι το γούστο μου είναι ανεπανάληπτο.

  8. Με καμιά σωβρακοφανελα κάποιου γνωστού οίκου θα πήγε….
    Αν τα φόραγα αυτά που φοράνε θα έκανα χαρακίρι….

  9. Δε υπάρχει βίντεο που να δείχνει τα ακριβά κουρέλια που φοράει η ίδια να γελασουμε λίγο;;;

Comments are closed.