Απόψε στις 21:00 το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα, για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League – Ημίχρονο αυτή την ώρα στο ΟΑΚΑ στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ, με τους πράσινους να προηγούνται με 1-0..

Κοινοποίηση:
Super-League-1

Την πρώτη του νίκη και το δεύτερο γκολ θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός, φτάνοντας στα μισά των Play Off, καθώς υποδέχεται τον Άρη και προηγείται στο σκορ με 1-0, στο ματς που γίνεται στο ΟΑΚΑ και αυτή την ώρα βρίσκεται στην ανάπαυλα.

Για την ομάδα της της Θεσσαλονίκης είναι ένα παιχνίδι, που εφόσον το κερδίσει, μπορεί να ελπίζει ότι θα φτάσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία.

Στις 21:00 αναμετρώνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο «Δικέφαλοι» κοντράρονται για τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, που οδηγεί στην έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο +3 από την ΑΕΚ και θέλει να διευρύνει το προβάδισμά του. Ο Άμπελ Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια και Πέλκα, αλλά επιστρέφει ο Ελ Καντουρί. Με φόρα από τη νίκη επί του Άρη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: