Απόψε κάνουμε Ανάσταση! Στις εκκλησίες με λαμπάδες και μέτρα ασφαλείας

Κοινοποίηση:
EKKLISIA

Η τελετή της Αναστάσεως με πιστούς σε όλες τις εκκλησίες θα πραγματοποιηθεί απόψε, ημέρα της απόδοσης της εορτής του Πάσχα.

Ο κορωνοϊός κράτησε τους πιστούς μακριά από τους ναούς το Πάσχα και το Χριστός Ανέστη ακούστηκε από τα μπαλκόνια της κάθε γειτονιάς. Έτσι, όπως είχε αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος, απόψε οι εκκλησίες θα υποδεχθούν τους πιστούς με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου να ψάλλουν το Χριστός Ανέστη.

Σύμφωνα με εγκύκλιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Κατά την εσπέρα της Τρίτης 26ης Μαΐου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών καλεί τις Ενορίες σε τέλεση ιερών πανηγυρικών, αναστάσιμων Αγρυπνιών και Εσπερινών Θείων Λειτουργιών για την Απόδοση του Πάσχα, ώστε, ο ευσεβής λαός που στερήθηκε τη χαρά της Αναστάσεως, να νιώσει και φέτος ότι τελικώς δεν στερήθηκε τα νάματα της κορυφαίας Εορτής των Εορτών της Ορθοδοξίας μας”.

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος θα χοροστατήσει σήμερα στις 21:00 στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εκτος απο παρωδια δευτερο γαμο και νηπιοβαφτισμους οι ψευτορθοδοξοι επισκοποι κανουν παρωδια Ανασταση.Οι αιρεσεις τους δεν εχουν τελος.Χριστιανοι κανεις να μην πειραξει τον Κυριο συμμετεχοντας στην ανομια τους.

  2. Η Ανάσταση έγινε. Να πάνε μόνοι τους σήμερα να ευλογήσουν τα γένια τους και τα χαμνά τους. Αυτό τους πρέπει. Αλλά υπάρχει και η Θεία Δίκη!

Comments are closed.