Απόλυτη συναίνεση: Αυτή είναι η νέα hot τάση στο online dating

Κοινοποίηση:
интернет-знакомства

Σίγουρα το online dating δεν είναι κάτι νέο και σίγουρα έχουνε δει πολλά τα μάτια μας κι έχουν ακούσει ακόμη πιο πολλά τα αυτιά μας με όλο αυτό το πράγμα.
Όλοι το έχουμε κάνει κι ας είμαστε ειλικρινείς: δεν είναι ό,τι καλύτερο να μιλάς με έναν άγνωστο από το κινητό σου ενώ ψάχνεις για ταίρι. Πολλά λάθη μπορούν να συμβούν και από τις δύο πλευρές. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι μην κάνουμε ακρότητες από απελπισία και μόνο.

Με λίγα λόγια δεν είναι υποχρεωμένη η κάθε κοπέλα που μιλάς μαζί της στο ίντερνετ να βλέπει τα nudes σου με το έτσι θέλω, επειδή εσύ μπορεί να είσαι τελείως σίγουρος πως εκείνη θα γουστάρει. Όχι, δεν είναι ότι πιο κολακευτικό να μιλάτε και ξαφνικά να της στείλεις εκείνο το dick pic που εσύ νομίζεις πως αξίζει να το δει.

Χρειάζεται να μπει στο παιχνίδι η συναίνεση

Πρέπει πρώτα να ρωτάμε, είναι τόσο απλό. Κι αυτό πλέον είναι η τάση σε όλο το ιντερνετικό πράγμα-φλερτ.

Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να υποστηρίξουμε ότι αυτό δεν είναι τόσο μια «τάση γνωριμιών» όσο είναι μια υποχρεωτική πρακτική που απαιτείται για την ασφάλεια και την άνεση όλων των εμπλεκομένων. Είναι κάτι το βασικό να ρωτάμε την άλλη αν θέλει να μας δει όπως μα γέννησε η μάνα μας. Πολύ βασικό.

Και σίγουρα δεν είναι «νέο». Οι συζητήσεις για dick pic, δηλαδή εκείνες οι γυμνές σου εμπνεύσεις, τα αυτόκλητα γυμνά, έχουν την ανάγκη συναίνεσης προκειμένου να αποφευχθεί η εικονική σεξουαλική παρενόχληση ή η κακή συμπεριφορά που φυσικά κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να γνωρίζουμε – ότι η συναίνεση είναι απαραίτητη πριν από την ενασχόληση με οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής δραστηριότητας, είτε αυτό συμβαίνει αυτοπροσώπως, μέσω FaceTime ή σε μια εφαρμογή γνωριμιών.

Πρέπει να είμαστε κύριοι ακόμη και στο ίντερνετ. Άλλωστε η ιντερνετική μας ταυτότητα είναι μία συνέχεια της πραγματικής μας. Οπότε να έχεις το νου σου, την επόμενη φορά που θα είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις καλό στέλνοντας την dick pic σου, κάνε μία δεύτερη σκέψη και ρώτα καλού κακού αν η άλλη θέλει ή έχει όρεξη να σε δει έτσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: