Απόδραση στα Λεχαινά: Έφυγε με τις χειροπέδες μέσα από τα χέρια των αστυνομικών

Κοινοποίηση:
γφγνγ

Απόδραση από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Πρόκειται για έναν νεαρό που συνελήφθη έπειτα από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και κατά τη μεταγωγή του προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, σε χωριό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας πατέρας είχε επεισόδιο με τον γιο του το πρωί της Πέμπτης και έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, ο γιος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Δ.Α. Ηλείας.

Το μεσημέρι ακολούθησε κι άλλο επεισόδιο με τον πατέρα, αυτή τη φορά με τον δεύτερο γιο του με την ένταση να διαρκεί μέχρι το βράδυ, οπότε και ενισχυμένες δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο χωριό και συνέλαβαν και τον δεύτερο γιο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά και όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.

Ο νεαρός την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί για να τον βάλουν στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει τρέχοντας στο κέντρο των Λεχαινών.

Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν.

Εκτιμάται πως ο νεαρός κρύβεται σε κοντινή περιοχή και από χθες τη νύχτα τον αναζητούν οι Αρχές με ενισχυμένες δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: