Αποχαιρέτησε ο ΠΑΟΚ μετά και τη δεύτερη ήττα από την Μπριζ (0-2)

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ - Μπριζ

Το όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον ΠΑΟΚ που γνώρισε και δεύτερη ήττα από την Μπριζ στην ρεβάνς της Τούμπας με 0-2 μετά το 1-0 των Βρυξελλών κι έτσι αποχαιρέτησε τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Ούτε η πολύ σημαντική απώλεια της τελευταίας στιγμής του πρώτου της σκόρερ Αντρέας Σκοβ Όλσεν, που αποχώρησε εκτάκτως λόγω διαφωνίας του με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, στάθηκε ικανή να αναχαιτίσει την επιθετική ορμή της Μπριζ, η οποία έδειχνε από το ξεκίνημα σύνολο ανώτερου επιπέδου από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Έτσι, αφού στο 18’ ο Γιουτγκλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την συστημένη σέντρα του Σκόρας στο 33’΄η βελγική ομάδα άνοιξε το σκορ. Έπειτα από το γύρισμα του Σάμπε από τα δεξιά και ο Γιουτγκλά ανενόχλητος απέναντι στον Κοτάρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 45’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση. Ο Γιουτγκλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από επέμβαση του Κοτάρσκι σε σουτ του Σκόρας.
Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε στο ξεκίνημα της επανάληψης να αντεπιτεθεί ο Τάισον σέντραρε ωραία στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Ντεσπόντοφ σούταρε με πολλή δύναμη και αστόχησε από πλάγια θέση, ενώ στο 68’ η κεφαλιά του Ντεσπόντοφ έφυγε άουτ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response