Απολαυστικός ο Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Ακόμη κι αν το κατακτήσουμε, κάποιοι θα λένε γιατί δεν νικήσαμε τη… Σαουθάμπτον»

Κοινοποίηση:
Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, έβγαλε μία σχετική πικρία στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (9/6), ενόψει του σαββατιάτικου (10/6) μεγάλου τελικού του Champions League με τη Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως ακόμη κι αν οι «πολίτες» κατακτήσουν το τρόπαιο και φτάσουν στο τρεμπλ, θα υπάρχουν πάντα άτομα που θα έχουν επικριτική διάθεση απέναντι στην ομάδα του.
«Αν κερδίσουμε το τρόπαιο το Σάββατο (10/6), τότε κάποιοι θα πουν γιατί δεν κερδίσαμε τη… Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ και δεν φτάσαμε στα τέσσερα τρόπαια φέτος… Έτσι πάει… Προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές δεν είσαι αρκετά καλός και μια άλλη ομάδα είναι καλύτερη από σένα και πρέπει να το αποδεχτείς», τόνισε ο Βέλγος σούπερ και πρόσθεσε:

«Αν κατακτήσουμε και το Champions League προφανώς και θα είμαστε μία ομάδα που θα ανήκει στην ελίτ. Είμαστε ήδη σε πολύ καλή θέση που δεν χρειάζεται πραγματικά να το συζητήσω. Είμαστε ευχαριστημένοι με όσα κάνουμε. Προφανώς, ξέρω ότι κάποιοι θα λένε άλλα πράγματα, αλλά δεν αλλάζει τον τρόπο που σκέφτομαι. Αν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, τότε κάποια πράγματα είναι εντάξει».

Ο Βέλγος άσος μίλησε και για τη χημεία του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στον αγωνιστικό χώρο, με έναν ρεπόρτερ να τον ρωτάει αν «…ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;» και τον Ντε Μπρόινε να απαντάει γελώντας: «”Όχι. Είμαι… χαρούμενος με τη γυναίκα μου. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Είναι ότι έχεις ένα συναίσθημα με κάποιον παίκτη και καταλαβαίνω τι θέλει, μου έκανε πολύ καλό κλικ. Σκόραρε με απίστευτο ρυθμό. Ακόμη και στα τελευταία παιχνίδια ήταν σημαντικός με διαφορετικούς τρόπους. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να το κάνει και στον τελικό».

Ερωτηθείς ακολούθως για το αν η κατάκτηση του Champions League είναι όνειρο ή εμμονή, απάντησε: «Ίσως και τα δύο, εξαρτάται ποιον ρωτάς. Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέλει να κερδίσει το Champions League, με την ομάδα του, αλλά κι ως παίκτης.

Αν το κερδίσεις, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις ως παίκτης και ως ομάδα. Το να αγωνίζεσαι χρόνο με το χρόνο είναι εκπληκτικό, αγωνίστηκα με τους καλύτερους παίκτες. Χάσαμε πριν από δύο χρόνια, συμβαίνει. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, πρέπει να το αποδεχτούμε. Ευτυχώς έχουμε άλλη μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη διοργάνωση…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: