Αποκλειστικό: ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ” ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΑΚΙ” ΔΟΞΙΑΔΗ-ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ. ΣΟΚ από αναφορά στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: “ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ”

Κοινοποίηση:
exofillo3-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1839, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια του Αλβανισμού του Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner
ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

teaser3-3

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε…

opisthofyllo3-3Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ…

  2. ..Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
    Ο ΠΑΛΙΟΠ@@@@@Σ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  3. Κούλα παιδεράστρια, χίλιες φορές άλλος πρόεδρος στη ΝΔ.

  4. Στεφανε μπορω να προτεινω κατι ? Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ πλεον δεν πρεπει να στηριζεται μονο της εντυπη εκδοση στην εφημεριδα Πλεον η σελιδα σου εχει αποχτησει αναγνωστες απο ολες τις πολιτικες παραταξεις και ολα τα κοινωνικα στρωματα . Θα σου προτεινα μετατρεψεις το site κατι σαν το site τυ Σαββιδη του sdna που εχει κατω απο τα αρθρα 700 σχολια εκατομμυρια επισκεψεις και κερδιζει ποσα λεφτα απο διαφημισεις και πρκειται για αθλητικο site. Το δικο σου φαντασου τις εχει να γινει αν το κανεις σε αυτο το μοτιβο. Και αν θελεις βαλε στους σχολιασμους την εφαρμογη disqus ωστε ολοι να σχολιαζουμε ο καθενας με τον λογαριασμο του να υπαρχει διαφανεια -συνομιλια μεταξυ των σχολιαστων-να ξερουμε ο καθενας μας τι σχολιασε και να γινει το site ΤΟΠ!!!!

    1. Βαλτός είσαι; Γιατί ντισκάς; Δεν θέλουν όλοι να κάνουν εγγραφές σε πλατφόρμες για να σχολιάζουν, ούτε έχουν όλοι ανάγκη να κρατούν αρχείο των σχολίων τους (το οποίο θα κρατούν και οι άλλοι, εκεί που έγινε η εγγραφή. Το σκέφτηκες αυτό;). Στέφανε, μην ακούς βαλτούς ή ηλίθιους. Μια χαρά σχολιάζει ο κόσμος και έτσι, και πιο ελεύθερα όταν γνωρίζει ότι τα σχόλιά του μένουν μόνο εδώ. Αν θέλεις να αναβαθμιστείς ψηφιακά, κάνε ηλεκτρονική έκδοση για να μπορούν να την αγοράζουν οι αναγνώστες σου από το εξωτερικό.

  5. Στεφανε γιατι δεν συνεργαζεστε με το wikileaks?. Ο Ασανζ δεκαετια πριν ειχε βγαλει πολλα στη φορα για τον Σωκρατη Κοκκαλη. Λες να μην εχει για την Αγια Οικογενεια. Αν συνεργαστειτε με ιντερπολ και Ασανζ wikileaks για το σκανδαλο παιδεραστιας και τα προσφυγοπουλα που κακοποιηθηκαν και η τυχη τους αγνοειται θα βγαλετε ακομη παρα πολλα στη φορα που δεν θα χουν καμια σωτηρια ουτε τα τρισεγγονα τους να σηκωσουν κεφαλι. Εδω θελει βαθια την επιδα στο κοκκαλο και ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Η αποπειρα δολοφονιας σου υπο αλλες συνθηκες θα ηταν θεμα ημερων να εξιχνιαστει αλλα ολη αυτη η καθυστερη λειτουργησε τελικα υπερ σου γιατι υπαρχει Θεια Δικη και με τα νεα στοιχεια ειβαρος τους δεν θα πεσει μονο η κυβερνηση αλλα βλεπω πολλους ισοβια. Βρηκαν τον Τσοχατζοπουλο και βγαλαν το μενος του και την γυναικα του που δεν εφταιγε και τιποτα περα της επαρσης της, Την γυναικα του Μητσοτακη δλδ κανεις δεν θα την ακουμπησει. Στεφανε η μονη λυση ειναι ολα αυτα τα σκανδαλα ειναι να διοχετευθουν στη σελιδα του wikileaks ωστε να μην μπορουν να σας κανουν κακο και οτι και να γινει να γινουν διεθνως viral δημοσιογραφικα και να τρεχουν και να μην φτανουν. Επισης να δημοσιευθουν στο RT που σιγουρα ενδιαφερεται για ενα σκανδαλο παιδεραστιας με προσφυγοπουλα ερμαια της κυβερνησης της ΝΔ . Και το τρολαρισμα του Κουλη περι ΤΡΑΜΠ-ουκισμων πρεπει να μεταφερθει στο Ντοναλτ Τραμπ να παρει απαντηση αυτοπροσωπος απο τον Τραμπ να δουμε τι απολογια θα βρει που επιασε στο στομα του τον ΗΓΕΤΗ.

  6. Αυτοί οι ψυχακηδες μας κουνάνε το δάχτυλο και υπάκουσε τους.

  7. Στεφανε οι πολιτες του εξωτερικου θελουν να γορασουν το μακελειο. Σε παρακαλω βαλε την επιλογη paypal

  8. αύριο 4 Μαρτίου έχει γενέθλια ο Κουλης (γίνεται 53). Θα ζούμε αύριο;

  9. Χώστε τον μέσα και τον Λιγναδη και Τον Κουλη να φύγουμε από τα lockdown μάλακα ξυπνήστε μας γαμανε και σε όλα τα επίπεδα και εμείς ακόμα καθόμαστε και βλέπουμε Netflix αντί να βγούμε έξω και να τα γαμησουμε όλα χθες οχι σήμερα ξυπνήστε ψευτοεπαναστατες της νέας γενιάς

  10. ΕΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝ Ε σε σενα δόθηκε η εντολη να βαλεις μεσα στο κελι τους δολοφόνους σου παιδεραστές
    Χτυπά τους αλύπητα Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα ακόμα και αν ο κόσμος πεθαίνει απο την πεινα ειναι αδίστακτοι
    Ξέσκισε τους τους το χρωστάς Βγαλε την φωτο να καταπινει του Λιγναδι να ξεφτιλιστεί στον λαο
    Στείλε την μαφια εκει που πρεπει

  11. μήπως γι αυτό έκανε δράση την λυσσα του για πιστοποιητικό μπολιασμου, ότι ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΏΝ, ενώ πίσω από παραβάν κανονιζονται ΟΛΟΙ;
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ τον π@@@ει ΕΛΕΥΘΕΡΑ;
    Επίσης εκείνα τα χαμόγελα του μπαγκς μπανυ σε όλη την Ευρώπη. O MΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.
    GREAT RESET με την όπισθεν κ. παιδερα….

  12. Ρε Στεφανε μας εκανες να τρεχουμε καθε πρωι να διαβασουμε το πρωτοσελιδο! Βγαλε τα ολα στη φορα!

    1. -Ελένη Α

    2. Μια ελάχιστη στήριξη που μπορουμε να κάνουμε στο Μακελειό για όλη αυτή την προσπάθεια, τον αγώνα και τις αντίξοες συνθήκες γιατί οι άλλοι δεν απαντάνε με αντιπαράθεση επιχειρημάτων, στέλνουν εκτελεστές να ρίξουν σφαίρες.
      Το να αγοράσουμε ένα φύλλο ο καθένας μας δε νομίζω ότι θα μας λείψει ας μήν είμαστε τόσο πιά αμέτοχοι να διαβάζουμε το εξώφυλο στα μανταλάκια. Αλλά με την ποσότητα θα προσφέρει ένα ποσό στο Μακελειό για να κινηθεί ούτως η άλλως ο Χίος δε το κάνει αυτό για να κονομήσει αν ήθελε λεφτά θα έκανε άλλα πράγματα χωρις να κινδυνεύει. Το πιό απλό θα ήταν να πάρει ένα πεντακοσαρικάκι όπως κάνουν όλοι, και να γράφει τι καλος άνθρωπος ειναι ο Μητσοτάκης.
      Και να πω κάτι ακόμη, για όποιον έχει αμφιβολίες.
      Δε συμβαινει καθε μέρα κάποιος να σου στήσει καρτέρι να σου ρίξει δυο σφαίρες εξ’επαφής.
      ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΙΟ?
      Αυτός που κινδυνεύει από τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Σωστά;
      Ο ΤΖΕΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ???
      Συμπέρασμα: Αφού το διαβάζουμε που το διαβάζουμε ΤΣΑΜΠΑ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ας αγοράσουμε και το φύλλο να μην είμαστε τόσο πιά αμέτοχοι σε όλο αυτό.
      Ελένη Α.

      ΥΓ – Δεν έχω καμμία συνεργασία με το Μακελειό που τα γράφω αυτά – είμαι απλή αναγνώστρια που απλά εκτιμώ τον αγώνα ανθρώπων (δεν ειναι μονο ο Χιος αλλα και ολοι οι συνεργάτες που μάχονται για να μάθουμε εμεις την αληθεια)

  13. ΤΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΑΛΙΑΣΗ, να σε συλλάβει η Interpol για παιδεραστία Μητσοτάκη.
    Και φυσικά μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια που ασχολείσαι, εσύ και η εγκληματική σου οργάνωση με τη σεξουαλική εκμετάλευση ανηλίκων αφού και ο Λιγνάδης πολλά χρόνια βιάζει και πάντα με την ομπρελίτσα σας.
    ΦΥΣΙΚΑ , εάν πράγματι σε έχει βάλει στο στόχο η interpol θα σε έχει και το FBI και πααααρα πολλούς συνεργάτες σου.
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

  14. Μπράβο ρε Στέφανε, στη Βουλή πολύ ησυχία…. Συνέχισε να τους γλεντας μπας και ξυπνήσουν….

Comments are closed.