Αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κλίντον: Φιλοξενήθηκε στο «νησί των οργίων» του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν

Κοινοποίηση:
clinton-0

Κίνδυνος να συλληφθεί, για μία ακόμη φορά, ψευδόμενος, εγείρεται για τον Μπιλ Κλίντον. Όπως και στην υπόθεση της απιστίας του με τη Μόνικα Λεβίνσκι, καθώς και σε αρκετές άλλες «αταξίες» ερωτικού τύπου, ο Κλίντον επιμένει ότι είναι άσπιλος και άμωμος, σαν αθώα περιστερά, ρισκάροντας να ντροπιαστεί από κάποια επώνυμη μαρτυρία η οποία θα πιστοποιεί το αντίθετο από όσα λέει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε σχέση με το πολύκροτο σκάνδαλο Έπσταϊν, το οποίο εσχάτως απασχολεί την κοινή γνώμη των ΗΠΑ και όχι μόνο, λόγω του 4μερους ντοκιμαντέρ Filthy Rich του Netflix, ο Κλίντον ισχυρίζεται τα εξής: γνώριζε τον Τζέφρι Έπσταϊν και επίσης ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροσκάφος του, νεκρού πλέον, καταδίκου για παιδεραστία δισεκατομμυριούχου. Οι πτήσεις, μάλιστα, με το εν λόγω τζετ έφεραν τον ευφάνταστο κωδικό «Λολίτα Εξπρές».

Όμως, ο Μπιλ Κλίντον έχει αρνηθεί επανειλημμένως ότι επισκέφθηκε το περιβόητο ιδιόκτητο νησί του Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική. Το «Νησί των Οργίων» του ήταν παντελώς άγνωστο -αυτό δηλώνει μετ’ επιτάσεως μέχρι στιγμής.

Παρόλ’ αυτά, υπάρχουν τουλάχιστον δύο μάρτυρες οι οποίοι διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Μπιλ Κλίντον και εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ Filthy Rich. Ο ένας ονομάζεται Στιβ Κάλι και θυμάται να έχει δει τον Κλίντον συντροφιά με τον Έπσταϊν στη βεράντα της βίλας του δεύτερου στο νησί. Ο Κάλι διευκρινίζει ότι, όταν ο Μπιλ Κλίντον είχε φιλοξενηθεί στο «Νησί των Οργίων» δεν υπήρχε κανένας άλλος από τους διάσημους και VIP φίλους του Τζέφρι Έπσταϊν.

Η δεύτερη μάρτυς ονομάζεται Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι και είναι μία από τις βασικές κατηγόρους του πρίγκηπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση. Η Τζιούφρι, η οποία είχε εξαναγκαστεί -κατά τα λεγόμενά της- να λάβει μέρος σε όργιο, ακριβώς στο νησί Λίτλ Σεν Τζέιμς του Έπσταϊν, δηλώνει πως θυμάται ολοκάθαρα τον Κλίντον να βρίσκεται κι αυτός εκεί -και όχι μόνο μία φορά.

Η Τζιούφρι τονίζει, βέβαια, ότι ουδεμία απρέπεια ή ηθικώς αμφιλεγόμενη χειρονομία εκ μέρους του πρώην πλανητάρχη υπέπεσε στην αντίληψή της. Και, όπως είναι φυσικό, εκπρόσωπος του Μπιλ Κλίντον δήλωσε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι εμπλέκουν το όνομα του πρώην προέδρου σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση. Ωστόσο, όπως ήταν ψέμα την πρώτη φορά που αναφέρθηκε, ψέμα εξακολουθεί να παραμένει τώρα και όσες φορές επαναληφθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Kι ο Τράμπ κολλητός του Επστάιν ήταν χαλαρώστε

  2. Πόσοι βρωμιανωμαλοι βρίσκονται καθημερινά σε νησιά οργίων με παιδιά και “κύριοι” οικογενειαρχες υπεράνω υποψίας.

  3. Αυτό τό κάθαρμα ήταν αμερικανός πρόεδρος όταν έγιναν τά επεισόδια μέ τά Ιμια.Τά πούλησε στούς τούρκους μέ ενεργό βοήθεια τού εβραίου Ααρον Αβουρί (Σημίτης) και τού βοιδοκοιλιά Πάγκαλου.(Τήν σημαία τήν έριξε ο αέρας στή θάλασσα).Ο βρωμοεβραίος Αβουρί ευχαρίστησε τόν Κλίντον μέσα στή Βουλή.”Ευχαριστώ τήν κυβέρνηση τών Ηνωμένων Πολιτιών”.Μόνο γιά αυτή τήν επαίσχυντη φράση τού αξίζει χοντρό σκοινί στό λαιμό.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.