Αποκαλύψεις για την Ολλανδή δημοσιογράφο – Τι αναφέρει γείτονάς της: «Έχει δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της»(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενη σε επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών, «καρφώνει» ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος όπως λέει σε ανάρτησή του είναι γείτονάς της.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Είδα το περιστατικό με την Ολλανδή δημοσιογράφο, μόνιμο κάτοικο Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια και τον Μητσοτάκη.

Χρόνια γειτόνισσα μου, με δυο σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα Πακιστανοί υπηρέτες της. Πλακώθηκα μαζί της άπειρες φορές από το 2010 στην ηρωική πλατεία Αυδή.

Συνεπώς λέω: Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου!

Και πάω να φτιάξω τσάι!»

 

trianatafilidis

 

ollandis

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. η απορία μου είναι αν την περνάνε πρώτα τα σκυλιά η οι πακιστανοί:

  2. Η Ολλανδέζα και οι Σκλάβοι. Τίτλος ταινίας πορνό.

  3. Ότι κάποια κόμματα συμφώνησαν μαζί της
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!
    Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στο όνομα της Δημοκρατίας υπάρχουν
    Κάποιοι που νομίζουν ότι μπορούν να βρίζουν τους θεσμούς στην χώρα μας!
    Η «δημοσιογράφος»,δεν ξέρω εάν είναι,
    Εξυπηρετεί σίγουρα κάποια περίεργα
    συμφέροντα που πρέπει να ψαχτούν !
    Για τα γούστα της δεν θα σχολιάσω,ας
    Ασχοληθούν οι αντίστοιχες εκπομπές,
    που έχουμε πολλές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

  4. Άντε μωρή καριολα τεκνατζου που παίρνεις τους μετανάστες από την πίσω πόρτα…ξέρεις εσυ αληταρια

  5. Παιδιά η κυρία καθόταν στην πρώτη σειρά των δημοσιογράφων, δίπλα από τον Υφυπουργό Εξωτερικών. Λέτε να μην ήξεραν ή έστω να υπέθετα τι θα ρωτήσει;

  6. Τι εγινε ρε ?σας εθειξε τον Κουλη η μανταμ?Εγω τον ειδα πεταχτηκαν οι γουρλοματαρες του,επειδη τον ροτησε καποιος κατι ,εκτος λιστας Πετσα.

    1. Καλώς τον αλβανογενή Ζαίο που βλέπει παντού Κουληκούς! Ρε αλβανέ δεν θα δεις ποτέ “Τσαμουριά”! Μάλιστα θα δεις Βόρεια Ήπειρο ελεύθερη κι Ελληνική και πολλά ψόφια αλβανικά ανθρωπόμορφα σκατα φονευμένα από ελληνικά πυρά 😉

  7. Στημένο απλά… Θα την άφηναν να μπει να κάνει ερωτήσεις ενώ είχε συλληφθεί.. Για τη διαμονή αφγανου… Και πήγε να πει για το μεταναστευτικο… Καραστημενο @ασχετο το ότι η κυρία είναι τελειωμένη.. Στην Υδρα ξέρουμε τι κουμασι είναι ο καθένας..

  8. Κανένας υδραίος δε θα ήθελε να πάει μαζί της γιαυτό κουβάλησε τους πακιστανούς και τους αφγανούς. Κανένας δε σε κάλεσε στην ελλάδα παλιοπατσαβούρα. Σήκω και φύγε μαζί με τους λαθρομετανάστες άντε από κει. Θα μας κουνήσεις και το δάχτυλο μέσα στην πατρίδα μας τσόκαρο.

  9. ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ…. ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

  10. Εμένα δεν με προβληματίζει η τυχοδιώκτης που κάνει την δημοσιογράφο και οι απόψεις της εμένα με προβληματίζει οι τύποι που ψήφισαν αυτούς που είναι στην Βουλή και έβγαλαν ανακοίνωση με τα λεγόμενα της όπως ο έτερος τυχοδιώκτης του μερα25.

  11. Επρεπε να της κανονισει ραντεβου με τον αρμοδιο υπαλληλο του Υπουργειου Μεταναστευτικης Πολιτικης,σε 10 μερες,για να δηλωσει ποσους λαθρομεταναστες θελει η χωρα της 20000 ,40000, 60000, να τους στειλουμε αμεσως.Τοτε θα βλεπαμε πως θα το βουλωνε αμεσως.

  12. στα τσακίδια καλογριά, που ήρθες να μας βρωμισεις τη χώρα, υπάρχουνε αρχές να την πετάξουνε έξω, ή σεβόμαστε το “διεθνές δίκαιο” ως συνήθως;;;;;;

  13. Καί επειδή έχει δυο σκυλιά καί τι έγινε ; Εάν δέν έλεγε στόν Πρωθυπουργό, ότι “εισαι ψεύτης” αλλά ό,τι αυτά πού είπατε είναι αναληθή, ή δέν ανταποκρινονται στήν πραγματικότητα θά ήταν δεκτό τό ερώτημα της ώς ευγενώς διατυπωμένο ; Αυτό πού μετράει είναι εάν ή παρατήρηση της ήταν ορθή ή όχι !

  14. μην τσιμπατε, για να την αφησουν να περασει, ηταν ολοι συνεννοημενοι. εχει δικιο ο Βασίλης, πλησιαζουν εκλογες και πρεπει να ανεβουν τα ποσοστα της κουλας.

  15. το οτι ενας ανθρωπος δινει μεροκάματο σε αλλους να του κάνουν μια δουλεια δεν ειναι κακό.με την ίδια λογική όλοι υπηρέτες άλλων είμαστε.
    μπράβο της που φροντίζει ζώα και δίνει μεροκάματο σε αυτους που το έχουν ανάγκη και θέλουν να εργαστουν, γιατι αν ήτανε κανένας νεοέλληνας σαν τον Δημητρη, τότε μόνο τσάι και κατουρημα.

  16. Μια σοβαρη κυβερνηση θα ειχε απελασει αυτην την θρασυτατη καρακαξα εχθες!!!!!! Αλλα αυτος ο προθυπουργος ανεχθηκε αυτη την απαραδεκτη προσβολη αρκουμενος μονο σε λογια!!!!!! Ξυπνηστε ρε, δεν μπορει μια ξενη που την φιλοξενει η χωρα, να την προσβαλει με ελεεινο τροπο!!!!!!! Ο ρολος της ειναι υποπτος και οταν γινει η δικη της, επειδη εκρυβε αλλοδαπους, να απελαθει αμεσως σαν προσωπο ανεπιθυμητο αμεσως!!!!!!!

  17. Οι Ζαίοι ονειρεύονται να ήταν στην θέση της Ολλανδής γριάς, δηλαδή να έχουν πακιστανούς και αφγανούς να τους γεμίζουν τις τρύπες κάθε μέρα…

    1. Χαχα!😂😂😂😂 Δίκιο έχεις και του Κούλη όμως θα του άρεσε ένα τέτοιο γέμισμα! Μην τον αφήνεις απ’έξω!

  18. καλή προπαγάνδα για να βγάλουν τον Γαμιοτάκη εθνικόφρων.

  19. Δεν έπαιρνε ένα δονητή? Πιο φτηνά θα της ερχόταν..

  20. ΜΗΠΩΣ.ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
    1.ΤΗΝ ¨ΒΡΙΣΚΕΙ¨ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ?
    2.ΤΗΝ ¨ΦΕΡΟΥΝ ΒΟΛΤΑ¨ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ?

    ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΩΜΕΝΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ.

Comments are closed.