Αποκαλύψεις από τον Λάκη Γαβαλά: «Τα πιο αγενή μοντέλα που έχω συναντήσει ήταν η Λίντα Εβαντζελίστα και η Ναόμι Κάμπελ»

Κοινοποίηση:
λακης γαβαλας

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την καριέρα του, τα προσωπικά του, αλλά και την οικογένειά του.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του… χορού.

«Ο μπαμπάς μου ασχολούταν με εμένα δύο ώρες την ημέρα, που σημαίνει ότι έβρισκε ενδιαφέροντα. Του έλεγα τότε ότι έχουμε και δυο κορίτσια, δύο αδερφές, να ασχοληθεί μαζί τους. Ήμουν το πουλέν του όμως, αυτός που θα μπορούσε να συνεχίσει τη δουλειά του. Έλα όμως, που είχα το καλλιτεχνικό μέσα μου και δυστυχώς, απογοητεύτηκε. Είχε κάνει όλα αυτά κι ήξερε ότι αγαπώ τον χορό. Προσπαθούσε να με προτρέψει να πάρω την επιχείρηση, κατάλαβε ότι δεν γίνεται τίποτα κι έτσι κι εγώ βγήκα και χόρεψα για 2-3 σεζόν εδώ στην Ελλάδα και στη συνέχεια, πήγα στην Ιταλία να χορέψω με τη Ραφαέλα Καρρά στο Mega Μπαλέτο. Στην Ιταλία έκατσα 1.5 χρόνο, ήταν ένα 20ωρο τη μέρα. Εκεί εκπαιδεύτηκα και γαλουχήθηκα. Ήμουν 20 χρονών», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συναναστροφές του, αλλά και το επάγγελμα που θα είχε ακολουθήσει, αν δεν είχε ασχοληθεί με τη μόδα.

«Βαριέμαι τους δήθεν κουλτουριάρηδες. Υπερεκτίμησα κάποια άτομα κι άφησα κάποιους άλλους πίσω, τους οποίους έπρεπε να τους είχα λάβει υπόψιν μου. Αν θα άλλαζα κάτι, θα σπούδαζα οικονομικά και κάθε τόσο, θα ξεσκόνιζα το πτυχίο μου, ώστε να μπορώ να υποψιάζομαι ότι συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε σε κάποια πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Αρχικά, για τον Νίκο Βέρτη δήλωσε: «Όταν ο Βέρτης λέει “θέλω να σε νιώσω” θα ήθελα να είμαι θερμόμετρο και να τον ανεβάσω σε 40 πυρετό», ενώ για τη Μαρίνα Πατούλη ανέφερε πως «εσωτερικά είναι φιλόλογος κι εξωτερικά αγεωγράφητη».

Όσο για την Ιωάννα Τούνη, μίλησε με πολύ καλά λόγια. «Είναι ένα εργοστάσιο αντάξιο των Καρντάσιανς. Έχει κόμπακτ ίματζ. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει», ανέφερε και στη συνέχεια, χαρακτήρισε την Κόνι Μεταξά «ζουζούνι».

Τέλος, μίλησε για τις συνεργασίες του και αποκάλυψε πως τα πιο αγενή μοντέλα που έχει συναντήσει στην καριέρα του ήταν η Λίντα Εβαντζελίστα και η Ναόμι Κάμπελ.

«Αρνήθηκαν να φορέσουν τη γούνα μου σε σόου, όμως τη φόρεσαν, όταν βγήκαν για φαγητό», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Λαλακη μ μιλας για δυο καραντιβες του μοντελινγκ οχι οτι κι οτι!
    Αληθεια του Ασλανη γιατι δεν του συμπαρασταθηκε κανεις σας στα….τελευταια του?

Comments are closed.