Αποκαλυπτικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη»

Κοινοποίηση:
mikroutsikos

Συνέντευξη σε περιοδικό παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπου μίλησε για πολλά ενώ ήταν και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

«Ξεκίνησα για μαθηματικός και έγινα μουσικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι», δηλώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Τυχαία τα επίθετα, Μικρούτσικος σε όλα λαλακη ε λαλακη

  2. Κλάους, έχεις δίκιο. Κάθαρμα! Πήγε να της κάνει μάθημα και αυτός τη διακόρευσε. Και σίγουρα από ντροπή δεν θα είπε τίποτα στον πατέρα της, τον γιατρό. Αντί να ντρέπεται βγαίνει και το διαφημίζει. Ευτυχώς δεν θα ζουν οι γονείς της.

  3. Χειρότερα σκατά ήταν ο αδερφός του. Είχα μια γνωστή που στα νιάτα της δούλευε στου Χυτήρογλου, τις κουρτίνες. Ο αδερφός του, ο Θάνος, ήταν φίλος με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Αυτή δούλευε στο ταμείο και στεκόντουσαν δίπλα και μιλούσανε. Το στόμα του βόρβορος, χυδαίος, απαίσιος, τρισάθλιος. Δεν μπορούσε να επαναλάβει με λόγια αυτά που έλεγε.

  4. Δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη, μισογύνη, μετά από τόσα χρόνια να βγαίνεις και να ξεφωνίζεις μια γυναίκα, όποια κι αν είναι αυτή; Ακόμη κι αν είχε κρατήσει στις αναμνήσεις της κάτι όμορφο από την πρώτη της ερωτική εμπειρία τώρα θα σε σιχάθηκε για τα καλά.

  5. Οταν εκλεβε ρευμα απο την ΔΕΗ και παρακαλουσε τον συγχωρεμενο τον αδερφο του για δανεικα, αυτα δεν τα σχολιαζει. Λουστρος μια ζωη. Στο υγεια πρωτη θεση, 1000€ η ημερα ποιος του τα πληρωσε;

  6. Κρίμα που δεν ψόφησε ακόμα ,και είμαστε υποχρεωμένοι να τον ανεχόμαστε

  7. Τη πούλησε τη πληροφορία ο γεροξεδοντιαρης για να ξοφλήσει τα νοσηλεία…

  8. Να σου τύχει για πρώτος ένας σαν και του λόγου του που γυαλίζει και το μάτι του… Άχ δύσμοιρη Όλγα… Ευτυχώς όλα τα ξεπερνάμε εμείς οι γυναίκες,ειδάλλως δέν θα θέλαμε να ξαναδούμε άντρα ούτε από χιλιόμετρο.

  9. ρε τον αλήτη, που ακούστηκε να διακορεύει ανυποψίαστες κορασίδες ; ελπίζω να την πήρε μόνον από μπρος ! λολ

  10. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.Ούτε τη μασέλα του δέν σέβεται πλέον.Άς το ψάξουν οι δικοί του μήπως έχει αρχόμενη άνοια,γιατί κάτι τέτοια λέει και ο παππούς μου που είναι 88 και έχει alzheimer.

  11. ο αντρας ο σωστος ειναι αυτος που το δεξι χερι δεν πρεπει να ξερει τι κανει το αριστερο αρα δεν πρεπει να μιλας ειναι εμπειριες δικιες σου και μονο δικε σου και εκθετεις καποιον αλλο ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ

  12. Καιαπο τότε που την διείσδυσες τρέμει….

    1. Σαβούρα, είναι ο ίδιος. Εμετικός, και κομπλεξικός.Αυτά που είπε, δεν εξέθεσαν την Τρέμη, αλλά τον ίδιο. Προσέθεσε έναν ακόμη λόγο, να τον απεχθανόμαστε.

  13. Ότι ακριβώς θα έκανε ένας κύριος. Μάλλον θα μετάνιωσε για την επιλογή της, όπως, φαντάζομαι, όλες οι άλλες κυρίες με τις οποίες έχει συνευρεθεί.

  14. ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ.

  15. Αντε μπρε γαμικουλα! Η ημερομηνια ληξεως των “προσοντων” σου εχει περασει προ πολλου ανεπιστρεπτι! Και νασαι και λιγακι διακριτικος καθ οτι η Τρεμη διαθετει καποια σοβαροτητα! Αντε και καλα….σαραντα!

  16. Ρε Ανδρέα, από τις περιπέτειες με την υγεία σου αυτό έμαθες… κουτσομπολιό και χαζοκουβεντούλα; Ρώτησες την Τρέμη εάν θα επιθυμούσε αυτές τις γελοίες αποκαλύψεις; Σπουδαίο επίπεδο έχεις… αν και ομολογώ πως μπορείς να είσαι και συμπαθής. Λυπάμαι. Κάνε ένα βήμα πέρα από το Big Brother, αν μπορείς (μέχρι τότε τα show εναντίον του Πορτοσάλτε μπορούν να περιμένουν).

  17. Και 20χρονος να είσαι,άν έχεις έστω και λίγη σοβαρότητα,ούτε στους φίλους σου δέν μιλάς για τις ερωτικές σου περιπέτειες.Για ακόμα μία φορά ο συγκεκριμένος,αποδεικνύει πόσο ρεζίλης είναι αλλά για άλλο λόγο.

  18. Ρε Ανδρέα, από τις περιπέτειες με την υγεία σου αυτό έμαθες… κουτσομπολιό και χαζοκουβεντούλα; Ρώτησες την Τρέμη εάν θα επιθυμούσε αυτές τις γελοίες αποκαλύψεις; Σπουδαίο επίπεδο έχεις… αν και ομολογώ πως μπορείς να είσαι και συμπαθής. Λυπάμαι. Κάνε ένα βήμα πέρα από το Big Brother, αν μπορείς (μέχρι τότε τα show εναντίον του Πορτοσάλτε μπορούν να περιμένουν).

Comments are closed.