Αποκάλυψη σοκ: Ποιος είχε κάνει τόπι στο ξύλο τον αείμνηστο Χατζηχρήστο;

Κοινοποίηση:
apokalipsi_xatzixristos

Μια αποκάλυψη σοκ έγινε για τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Χατζηχρήστο και το ξύλο που είχε φάει!

Την «κόντρα» του με τον Κώστα Χατζηχρήστο αποκάλυψε … ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του, περιγράφοντας πόσο “καταπιεστικός εραστής” ήταν ο αείμνηστος ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή λοιπόν ο σκηνοθέτης έβαλε έως και τον Χατζηχρήστο να μου ‘πάρει’ τη γυναίκα. Εγώ λοιπόν, για να μη συμβεί αυτό, ζήτησα ένα υπερβολικό ποσό προκειμένου να… στραβώσει η δουλειά και να μην παίξω.

Μου λέει ο σκηνοθέτης: ‘Γιατί τόσα, ρε Δημήτρη;’. Και του απαντάω: ‘Πρώτον, επειδή θα παίξω με τον Χατζηχρήστο-τότε δεν διακρινόταν για σπουδαία πράγματα που είχε κάνει στον κινηματογράφο-. Δεύτερον, γιατί θα μου ‘πάρει’ τη γυναίκα ο Χατζηχρήστος. Ε, όχι και ο Χατζηχρήστος. Δεν το δέχομαι’, εξηγεί χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καλλιβωκάς.
“Αυτό ο Κώστας δεν μου το συγχώρησε ποτέ. Έπαιζε λοιπόν στο θέατρο Παρκ και το πλημμύριζε από κόσμο. Εκείνος είχε Τζάγκουαρ και εγώ βέσπα. Η σύντροφός μου λοιπόν έπαιζε στον θίασό του. Παρκάρει μπροστά μας και κλείνει με δυνατή κλοτσιά την πόρτα του αυτοκινήτου. Θυμάμαι που κολλούσε έντονα στην κοπέλα μου και της έλεγε: «Τι θες και πας με τον Καλλιβωκά.

Έχει δύο ρόδες και αυτές μικρές. Ο Χατζηχρήστος ήταν Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες, μέχρι που κάποια στιγμή είχε μία στον θίασο, η οποία ήξερε ζίου ζίτσου. Προσπαθούσε να τη… ρίξει, μία από δω, μία από εκεί, του ρίχνει μία, κάτω αναίσθητος ο Χατζηχρήστος”, τονίζει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: