Αποκάλυψη για Μάρκο Σεφερλή-Έλενα Τσαβαλιά: Μετά το γάμο το ζευγάρι…

Κοινοποίηση:
seferlis

Μια αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αφορώντας την πορεία της σχέσης τους μετά το λαμπερό γάμο του ζευγαριού.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μετά τον χωρισμό του Μάρκου Σεφερλή και της Έλσας Μιχαλακοπούλου. Ο Μάρκος Σεφερλής, που εσχάτως πέρασε δύσκολες ώρες, εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με την Έλενα Τσαβαλιά, αλλά δεν είχε προκύψει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. Οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους σαν δυο άνθρωποι που εκτιμούσαν ο ένας τον άλλον και τους έφερε κοντά η καθημερινή τριβή και η υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στην προσωπική τους ζωή, αφού τότε και η Έλενα Τσαβαλιά είχε μπει στη διαδικασία χωρισμού.

Το ζευγάρι περίμενε υπομονετικά, αφού εκκρεμούσε η υπόθεση διαζυγίου του ηθοποιού. Όταν ήταν πια ελεύθερος υποχρεώσεων, μαζί με το γιο τους Χάρη που ήταν τότε 4,5 ετών έκαναν πρόταση στην Έλενα Τσαβαλιά μέσα από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο». Το τρυφερό πακέτο-ζωής παρελήφθη και από τότε, το 2009, το ζευγάρι είναι «επίσημα» αχώριστο.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Η ζωή μετά το γάμο τους

Κατάφεραν να παντρευτούν με παπά και κουμπάρους τον Σεπτέμβριο του 2003 στο Island, έχοντας ήδη συμπληρώσει 6 χρόνια μαζί. Η ηθοποιός δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού όπως συνηθίζεται στο «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», αντίθετα, έγειρε και τον φίλησε, γιατί όπως είπε όσα νιώθει για εκείνον είναι πολύ πιο ουσιαστικά από την παραδοσιακή πλάκα.

Το σπίτι του ζευγαριού είναι ο χώρος που αγαπούν να ζουν τις ομορφότερες στιγμές τους, αν και ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι… τακτικός θαμώνας, αφού δουλεύει όλες τις σεζόν και μάλιστα πολύ. Το φαγητό, όμως, της γυναίκας του δεν το αλλάζει. Η Έλενα Τσαβαλιά είναι το κορίτσι που έζησε δύσκολα μαζί του, που πάλεψε για να τον στηρίξει, άφησε όλα όσα ονειρευόταν για το μεγαλύτερο όνειρο, την παντοτινή αγάπη. Κι εκείνος της το ανταποδίδει καθημερινά με την αγάπη του. Κι αν όλα αυτά φαντάζουν μελό, ο γιος του ζευγαριού, ο Χάρης είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ευτυχισμένης και ισορροπημένης ζωής και σχέσης τους. Ένα πλάσμα γεμάτο ζωή, χαρούμενο, μεγαλωμένο με όρια και αρχές. Οι φίλοι τους ξέρουν πολύ καλά ότι οι δυο τους δεν ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Ξέρουν ότι ο Μάρκος και η Έλενα έχουν βρει το άλλο τους μισό και δεν έχουν κανένα σκοπό να το χάσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: