Αποκάλυψη από Καλεντερίδη – “Αποδεχθήκαμε ήδη τη μειωμένη επήρεια της Κρήτης. Κινδυνεύουν τα νησιά μας” (Ηχητικό)

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΒΡΟΣ

Ο Σταύρος Καλεντερίδης αποκαλύπτει γιατί δεν επεμβαίνει ο στρατός μας στην Κρήτη. «Αποδεχθήκαμε ήδη μειωμένη επήρεια της Κρήτης με τις προδοτικές συμφωνίες που κάναμε για ΑΟΖ – Υφαλοκρηπίδα με Ιταλία – Αίγυπτο. Δώσαμε μόνοι μας το “οκ” στην Τουρκία να αρπάξει το Αιγαίο. Κινδυνεύουν πλέον και τα νησιά μας”.

Στην εκπομπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ μίλησε για την απόλυτη εργαλειοποίηση των Αφγανών λαθρομεταναστών από την Τουρκία, εξηγώντας το τριπλό σχέδιο. Ο πρώτος τρόπος είναι ότι θα εξαγοράσει τους λαθρομετανάστες δίνοντάς τους δικαίωμα ψήφου, θα τους κάνει πολίτες της Τουρκίας, ώστε να κερδίσει πολιτικό όφελος και ψήφους ο Ερντογάν, άλλωστε οι εκλογές επίκεινται. Ο δεύτερος τρόπος είναι ότι θα δημιουργήσει μισθοφορικό στρατό, είναι ο μισθοφορικός στρατός που δημιουργεί η Άγκυρα και τον στέλνει στη Λιβύη, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και στα σύνορα με την Ελλάδα. Ο τρίτος τρόπος θα είναι να ανοίξει η Τουρκία ξανά τις στρόφιγγες των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη και τη χώρα μας.

–Δηλαδή κάποιους από αυτούς, τους νέους μετανάστες θα τους κάνει μισθοφόρους στρατιώτες;
Καλεντερίδης: Ήδη έχουν ξεκινήσει να τους εκπαιδεύουν. Πρόκειται για το μοντέλο που ήδη έχει χρησιμοποιήσει και στη Συρία, στη Λιβύης, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, τους εκπαιδεύει η ΜΙΤ. Αυτό θα κάνουν και με τους Αφγανούς.

Καλεντερίδης: Βεβαίως. Ήδη το έχει κάνει, όπως σας είπα. Σε Συρία-Λιβύη-Ναγκόρνο Καραμπάχ και κάποιους από αυτούς τους έστειλε στα σύνορα στον Έβρο.

…Τα νησιά μας βρίσκονται σε κίνδυνο. Η κυβέρνηση έδειξε τις προθέσεις της από πέρσι όταν έστειλε τα χειρότερα ματ για να διαλύσει το ηθικό των νησιωτών που ήθελαν να προστατέψουν τα σύνορα της πατρίδας μας τους από τις ορδές των λαθρομεταναστών.
Ο κ. Καλίν μας ενημέρωσε ότι υπήρξε συμφωνία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αποστρατικοποίηση των νησιών μας, και η Τουρκία ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για όσα κάνει ερήμην του ελληνικού λαού…

Η πολιτική ορθότητα που προσπαθεί να μας επιβάλλει το πολιτικό σύστημα σε συνεννόηση με τα κανάλια μεγάλης εμβέλειας είναι καταστροφική-ανθελληνική-επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας. Η πλειοψηφία του κόσμου είναι κατά αυτής της πολιτικής ορθότητας, δεν θέλει τα στρογγυλέματα και τις κατευθυντήριες εντολές των διευθυντηρίων, των κλειστών κύκλων και των σεχτώνπου προετοιμάζουν τους λαούς για δημογραφικές αλλοιώσεις και δημοκαθάρσεις, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Θέλουμε να ακουστεί η άποψη των πολλών και συγχαρητήρια στην εκπομπή σας που κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.

Πολιτική ορθότητα είναι το δίλημμα που επιβάλλουν οι ψευτο-ακαδημαϊκοί και οι μεγαλο-ψευτο-σημοσιογράφοι «ειρήνη ή πόλεμος». Το πραγματικό όμως δίλημμα είναι το αποτροπή ή πόλεμος. Στο δίλημμα αυτό όλοι οι προαναφερόμενοι δεν μπορούν να απαντήσουν και μένουν με το στόμα ανοιχτό. Δεν θέλουν αποτροπή. Ενώ βλέπεις ότι τα τουρκικά πλοία φτάνουν στα 6 ναυτικά μίλα από την Κρήτη ή σε κάποια άλλα μικρονησιά λίγο έξω από τη Ρόδο, όταν βλέπεις τέτοιες παραβιάσεις και μένεις ανενεργός παρατηρητής και προχωρείς σε ψευτο-διαβήματα που έχουν την αξία μιας χαρτοπετσέτας, κάποια στιγμή θα σε φτάσουν σε σημείο να έχεις θερμό επεισόδιο, αλλά θα έχεις ήδη χάσει! Με την αποτροπή λοιπόν σταματάμε τον πόλεμο.

Το διεθνές δίκαιο η χώρα μας ενώ το είχε, με δυο απανωτές-προδοτικές συμφωνίες το απώλεσε μόνη της. Με τη διπλή-προδοτική συμφωνία με Ιταλία και Αίγυπτο για οριοθέτηση ΑΟΖ-υφαλοκρηπίδας. Για να καταλάβετε, η χώρα μας έδωσε μειωμένη επήρεια ΑΟΖ (που είναι στους διαπόντιους νήσους και στους Στροφάδες. Στην ίδια συμφωνία είπαμε ότι μέσα στα 12 ν.μ. , μέσα στο έδαφός μας δηλαδή, θα συνεχίσουν να ψαρεύουν οι Ιταλοί! Σα να λέμε δηλαδή ότι στα χωράφια μου στη Μακεδονία θα έρχονται οι Τούρκοι και θα μαζεύουν όλες τις ελιές. Κι έρχεται ο Δένδιας μετά τη συμφωνία και λέει «μεγαλώσαμε την Ελλάδα». Αυτή είναι η ντροπιαστική, επονείδιστη ΝΔ. Αυτή η προδοτική συμφωνία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα.

Η συμφωνία με την Αίγυπτο είναι ακόμη πιο προδοτική. Σε αυτή τη συμφωνία αποδεχτήκαμε μειωμένη επήρεια για τα μεγαλύτερα νησιά μας. Αποδεχτήκαμε μειωμένη επήρεια για την Κρήτη, γι’ αυτό βιώνουμε όλα αυτά σήμερα στην Κρήτη τα έχει παραδώσει ήδη η ελληνική κυβέρνηση! Το μοντέλο του να ψαρεύουν οι Τούρκοι μέσα στα δικά μας χωρικά ύδατα το έκανε επίτηδες η ΝΔ, είναι η συμφωνία που έκανε με την Ιταλία και τη βλέπουμε τώρα να γίνεται πράξη με τους Τούρκους ψαράδες μέσα στη θάλασσά μας. Θα δώσουν μηδενική επήρεια στο Καστελόριζο για να χάσουμε την ΑΟΖ μας με την Κύπρο. Ό,τι ήταν η Συμφωνία της λίμνης με τη Μακεδονία είναι και η συμφωνία των θαλασσών για το Αιγαίο και το Ιόνιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειναι πραγματι και η τιμωρια τους ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ…και εσυ ομως καλεντεριδη που εδω μιλας σωστα οταν βγαινεις και εσυ στα βρωμοκαναλα του συστηματος αλλοιως τα λες…τα στρογγυλευεις πολυ….

  2. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΤΣΙ?? Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ??

  3. ποιος καλεντερίδης ; αυτός που παρέδωσε τον οτσαλάν στους τουρκαλάδες ; δεν την παλεύετε, ε ;

  4. ψευτης μακαρι να βγω αλλα το Καστελόριζο έχει δοθεί να το ξέρετε…………

  5. ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ.ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Comments are closed.