Αποκάλυψη: Ο Τζορτζ Φλόιντ εργαζόταν επί ένα χρόνο σε κέντρο διασκέδασης μαζί με τον αστυνομικό-δολοφόνο του!

Κοινοποίηση:
1

Όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, οι δύο άντρες εργάζονταν στο ίδιο μέρος επί έναν χρόνο – Δεν έχει αποσαφηνιστεί, πάντως, εάν γνωρίζονταν – Ο αστυνομικός Τσοβίν εργαζόταν έξω από το κλαμπ, ενώ οι φρουροί ασφαλείας, όπως ο Φλόιντ, δούλευαν στο εσωτερικό


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του φριχτού φόνου του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό. Ο άντρας, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει καθώς το γόνατο του αστυνομικού ήταν επί εννέα λεπτά στον λαιμό του, αποκαλύφθηκε ότι εργαζόταν επί έναν χρόνο στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κοντά στη Μινεάπολη, με τον αστυνομικό που τον σκότωσε, τον Ντέρεκ Τσόβιν.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε η ιδιοκτήτρια του κέντρου, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζεται εάν γνωρίζονταν μεταξύ τους οι δύο άντρες.

Εκείνο που είναι γνωστό είναι πως ο Τσοβίν είχε δουλέψει μαζί με το θύμα στην ασφάλεια του κέντρου στη Μινεσότα.

Η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου, Μάγια Σανταμαρία, σημείωσε ότι ο Τσοβίν εργαζόταν εκεί για 17 χρόνια, ενώ ο Φλόιντ για περίπου ένα έτος, μέχρι το 2019, όταν και η ιδιοκτήτρια πούλησε την επιχείρηση, σύμφωνα με το Forbes.

Η ίδια είπε στο ABC ότι δεν ξέρει αν οι δύο μίλησαν ποτέ, επειδή ο Τσοβίν εργαζόταν έξω από το κλαμπ, ενώ οι φρουροί ασφαλείας, όπως ο Φλόιντ, δούλευαν στο εσωτερικό.

Πάντως, η Σανταμαρία δεν φαινόταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τον τρόπο που ενεργούσε ο Τσοβίν, παρά το γεγονός ότι τον είχε στο προσωπικό του κλαμπ για τόσα πολλά χρόνια. Όπως είπε στο ABC, «φαινόταν φοβισμένος όταν γινόταν κάποιος καυγάς. Προσπαθούσε πάντα να βγάλει το γκλομπ και το σπρέι πιπεριού και τους ψέκαζε όλους αμέσως, ακόμα και όταν ένιωθα πως κάτι τέτοιο ήταν αδικαιολόγητο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: