Αποδεικνύεται “γίγαντας” έστω κι αν αποβλέπει στα πετρέλαια – Ο νεοταξίτης που λέγαμε @δερφή, απέδειξε ότι είναι πιο μάγκας από τους άλλους…

Κοινοποίηση:
makron

Την απόφαση της Γαλλίας να σταθεί στο πλευρά της Ελλάδας και να βάλει φραγμό στη νεο-οθωμανική επιθετικότητα, εξέφρασε ο Εμανουέλ Μακρόν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και μάλιστα το μήνυμα αναρτήθηκε σε άπταιστα ελληνικά.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας αποφάσισε να απευθυνθεί απευθείας στον ελληνικό λαό και να τον διαβεβαιώσει ότι η Γαλλία παραμένει στο πλευρό του ελληνικού έθνους στην Ανατολική Μεσόγειο. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάποιοι λένε σύμφωνα με γερμανικές υποδείξεις, άλλοι το αποδίδουν σε ανικανότητα, χειρίστηκε με τρόπο καταστροφικό την ελληνογαλλική συμμαχία.

Καταγγελίες για το θέμα έχουν κάνει τόσο ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης, όσο και ο πρώην ΥΠ.ΕΞ Νίκος Κοτζιάς.

Η Γαλλία, που ιστορικά ήταν η ηγέτιδα δύναμη της Μεσογείου στην αντιμετώπιση των Οθωμανών, φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει τους συμμάχους της Έλληνες, δηλαδή τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει παραδώσει τον χειρισμό του τουρκικού προβλήματος στη Γερμανία.

Δείτε την ανάρτηση του Εμμάνουελ μακρόν στο Facebook..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΡΧ@Δ@ΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΡΚΕΛ.

  2. Εύγε στον Μακρόν απέδειξε προς το παρόν ότι έχει κοχόνες. Παρόλο που τον έχω κράξει για την γεροντομπεμπέκα βιτρίνα που νυμφεύθηκε, εδώ του βγάζω το καπέλο.
    Όπως και στον Γαβαλά που πλήρωσε και ξεπληρώνει τα χρέη του, πήγε φυλάκα και φέρθηκε πιο αντρίκεια από πολλά άλλα λαμόγια άντρακλες και καλά !!! Να τα λέμε όλα….

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ.

  4. Όταν σημάδεψαν οι Τούρκοι με τα πυροβόλα τη φρεγάτα του…τους έκανε τη βάση καλοκαιρινή…Μια χαρά το πάει…

  5. Ο ΓΑΛΟΣ ΙΣΟΥΙΤΗΣ ΠΑΠΑΣ 1690 1748 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΗΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΟΣΕ ΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΥΡΗΝΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΑΦΟΥΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΑ ΝΑΟΥΣ ΓΥΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΛΙΘΟ ΕΠΙ ΛΥΘΟΥ

    1. Είσαι άσχετος και εκτός χρόνου, τί σχέση έχει τι έκανε ένας Γάλος Παπάς πριν 300 χρόνια?

  6. Αν και η κολοτουμπα σας για τον Μακρόν είναι
    μεγάλη, σας συγχαίρω για το θάρρος σας να
    αναγνωρίσετε το μοναδικό σύμμαχο της Ελλάδος ο οποίος κραυγάζει δυνατότερα απ’ότι οι Έλληνες φαντάροι στον πόλεμο του
    1940 θυμίζοντας τους Σπαρτιάτες που έλεγαν
    ” Μολών Λαβέ” την ίδια στιγμή που η φωνή του Μητσοτάκη θυμίζει
    “ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ”

  7. Αδερφη εναντιον μικροτσουτσουνου;;; αυτό είναι πρωτοσέλιδο!!

Comments are closed.