Απλά μοναδικό – Δείτε το μεγαλύτερο λούνα παρκ του κόσμου κατασκευασμένο από… Lego [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
hqdefault

Στα βίντεο, θα παρακολουθήσετε το «LEGO roller coaster», μια τεράστια κατασκευή, η οποία βασίζεται σε μια πραγματική διαδρομή που ονομάζεται El Toro στο Six Flags Great Adventure στο Τζάκσον του Νιου Τζέρσεϊ.

Ο καλλιτέχνης LEGO, Tomáš Kašpařík,  (γνωστός και ως Chairudo ), όπως δηλώνει ο ίδιος είναι ένα παιδί που δεν μεγάλωσε ποτέ.

Όπως και τα περισσότερα παιδιά, έτσι και εκείνος τρέφει μια μεγάλη αγάπη για τα παιχνίδια LEGO. Τόσο μεγάλη δηλαδή, που την εξέλιξε σε… καριέρα!

Για χρόνια, δημιουργεί εξαιρετικά γλυπτά από τα πλαστικά κομμάτια, και η τελευταία του δημιουργία δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατασκεύασε το μεγαλύτερο ξύλινο λούνα παρκ στον κόσμο από τη LEGO και λειτουργεί πραγματικά!

Το «LEGO roller coaster», όπως ονομάζεται η τεράστια κατασκευή, βασίζεται σε μια πραγματική διαδρομή που ονομάζεται El Toro στο Six Flags Great Adventure στο Τζάκσον, Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Chairudo χρησιμοποίησε μόλις 90.000 κομμάτια LEGO για να δημιουργήσει το μοντέλο του. Έχει μήκος 6,5 μέτρα, πλάτος 1,2 μέτρα και ύψος 1,4 μέτρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: