Απελάσεις μοναχών ! Πολύ χριστιανικό και απολύτως συμβατό με την … πνευματικότητα του Αγίου Όρους! Κα(η)μένοι…

Κοινοποίηση:
varthol

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, με αφορμή το Ουκρανικό. Μετά το διπλωματικό «σχίσμα», τώρα αναμένεται και εκκλησιαστικό, με την ελληνική κυβέρνηση να φέρεται σύμφωνη με την «πρόταση» του Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, για μαζικές απελάσεις Ρώσων από το Άγιον Όρος, αλλά και «φιλορώσων» μοναχών, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Το έδαφος «προλειαίνεται» εδώ και μερικές εβδομάδες με… βομβαρδισμό διαρροών προς τα ελληνικά ΜΜΕ, όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, το Άγιον Όρος παρουσιάζεται ως «σφηγκοφωλιά πρακτόρων του Πούτιν»!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.
    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ.

  2. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  3. Ειναι φοβερο ,, παντα με μερικους φανατισμενους ταλιμπανεζους χριστιανους περισσευει η χριστιανικη αγαπη και φυσικα απο ορθογραφια ..σκίζουν ..

  4. ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ !!!!!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!

  5. Τουρκοσπορε Αρχιτραγε κατω τα χερια σου απο του πνευματικους της Ορθοδοξιας καθε εθνικοτητος! Στο Αθως εξαπλωνεις τις εκδουλευσεις αυτων που υπηρετεις, για την Αγια Σοφια τι εκανες? Ντροπη σου επονειδιστε!
    Θα κριθεις απο τον Κυριο οπως ολο το ποιμνιο του αναλογως των πραξεων σου!

  6. Στα @ρχίδια μας με τους ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΣ.

Comments are closed.