Απειλεί και πάλι τους πολίτες ο άθεος και χρυσοπληρωμένος Γώγος: «Φοβόμαστε για εξάπλωση του κορονοϊού από τα πάρτι – Δεν αποκλείονται τα τοπικά lockdown»

Κοινοποίηση:
Καταγραφήβ

«Φοβόμαστε για πιθανή εξάπλωση του κορονοϊού από τα διάφορα πάρτι», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Παθολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Όπως ανέφερε χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς είμαστε σε μια φάση που ανοίγουν πολλές δραστηριότητες. Η ανησυχία έγκειται στο γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κρούσματα. Επεσήμανε δε πως «ο δείκτης θετικότητας κυμαίνεται γύρω στο 4, αλλά δεν θέλει πολύ το 4 να γίνει 5 ή 6 και αν γίνονται αυτά τα πάρτι με αυτό τον τρόπο δεν θέλει και πολύ να υπάρξει μια νέα έξαρση».

Σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων σήμερα σημείωσε ότι ελπίζει να τηρηθεί το μέτρο του self-test ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός να δοθεί το πράσινο φως για την επέκταση του ωραρίου της εστίασης υποστηρίζοντας πως την ερχόμενη βδομάδα με το άνοιγμα του τουρισμού εξετάζεται η κατάργηση των SMS.
Επιπροσθέτως υπογράμμισε πως υπάρχει περίπτωση να δούμε μέχρι και τοπικά lockdown αν υπάρξουν κρούσματα:

«Ελπίζω να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca τόνισε πως «είναι ασφαλές» και ότι «είναι μηδαμινές οι πιθανότητες να είναι προβληματικό στην εγκυμοσύνη, ωστόσο υπάρχει σύσταση να εμβολιάζονται με τα υπόλοιπα εμβόλια επειδή δεν υπάρχουν σχετικά δεδομένα μέχρι στιγμής».

Για τον εμβολιασμό των παιδιών ανέφερε πως αυτή τη στιγμή διεξάγεται μια μελέτη για τα παιδιά 12 – 15 ετών για πιθανό εμβολιασμό τους με το εμβόλιο της Pfizer.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ελάχιστα αξιότιμος καθηγητής Παθολογίας Γωγος έχει εγκαταλείψει τό επάγγελμά του καί ασχολέιται μέ τήν ψυχολογική τρομοκρατία λογω τού ότι τό νέο επάγγελμα είναι πολύ πιό κερδοφόρο
    από τό παλιό ιατρικό του επάγγελμα,γιατί πέφτει βαριά μίζα.(Μίζα σημαίνει κότερο καί βίλα στό Σούνιο)
    Γιάννης Λάκων

  2. Η λαθρομετανάστες κάνουν πάρτι παντού και αυτή στους Έλληνες κουνάνε το δάχτυλο έχουν και το ακαταδιωκτο τώρα και λενε ότι γουστάρουν ξεφτίλες του κουλή!

  3. η μονη εξαρση ειναι η μαλακια στο κλουβιο μυαλο σας τσικιρικιτζηδες . εχετε κολησει στοκοι στα παρτυ κατεβα ομονοια να δεις τι γινεται απο τους επενδυτες σας πατησια αχαρνων κλπ

  4. Μεγάλο μουνόπανο και απατεώνας κατά συρροή…φυλακή όλοι τους!!!!

Comments are closed.