Απαντήσεις Γ.Ζουγανέλη για τις 12.000 ευρώ που τον κατηγορούν ότι έπαιρνε από την ΕΡΤ

Κοινοποίηση:
zouganelis

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή που παρουσίαζε το 2018.

«Υπάρχει μια τεράστια εμπάθεια για την ΕΡΤ. Ας πούμε, εμένα μου καταλόγισαν στα social media ότι παίρνω 12.000 ευρώ ανά εκπομπή. Δηλαδή το κόστος της εκπομπής! Ευτυχώς, όμως, τώρα υπάρχει διαύγεια και μπορεί να μπει κάποιος και να δει την αλήθεια γιατί είναι προκλητικό να υπάρχει αυτή η οικονομική ανισότητα στις τάξεις των ανθρώπων. Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για αυτό, τουλάχιστον να ισορροπήσουμε» εξήγησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Την ΕΡΤ την αγαπώ πάρα πολύ. Υπήρξα υπάλληλος της και ουσιαστικά σπούδασα μέσα από αυτή τη διαδικασία. Στο παρελθόν, στο ραδιόφωνο όπου ξεκίνησα, υπήρξε η αφρόκρεμα της διανόησης από όπου πας να εργαστείς και βρίσκεσαι με πανεπιστημιακούς και ανθρώπους που έχουν γράψει πολύ σημαντική ιστορία. Έκανα και στην τηλεόραση διάφορα πράγματα και συνεχίζω να την αγαπώ και να την βλέπω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης.

«Στην ιδιωτική ζωή έχει ο κόσμος μια μεγαλύτερη αποδοχή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι απολύτως σωστό. Ή μάλλον η ιδιωτική τηλεόραση έχει τον τρόπο να πείθει ότι είναι καλύτερη» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είπε ο τύπος που πούλησε σπίτι στην Μύκονο για να προωθήσει την ατάλαντη κορούλα του που δεν τραβάει…

Comments are closed.