Απαγόρευση κυκλοφορίας: 19 Αλβανοί επιχείρησαν να επαναπατριστούν μόνοι τους με το ΚΤΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

19 Αλβανοί υπήκοους επιβιβάστηκαν από την Αθήνα σε λεωφορείο, ωστόσο στα διόδια του Ρίου αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο – Δεν είχαν έγγραφα μετακίνησης και τους επιβλήθηκε το καθιερωμένο πρόστιμο


Ηθελαν να επαναπατριστούν στην Αλβανία και προσπάθησαν να το κάνουν μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.

Ο λόγος για 19 Αλβανούς υπήκοους που επιβιβάστηκαν από την Αθήνα σε λεωφορείο, ωστόσο στα διόδια του Ρίου αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν πως εκτός των άλλων δεν διέθεταν καν έγγραφα μετακίνησης.

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι 19 υπήκοοι Αλβανίας εντοπίστηκαν να κινούνται μαζικά με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Στην πλειονότητά τους είναι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο στην χώρα μας, οι οποίοι έμειναν άνεργοι λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το λεωφορείο οδηγήθηκε μέχρι τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, όπου αστυνομικοί τους ζήτησαν εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός τους ήταν να μεταβούν στην χώρα τους, ενώ κανείς δεν διέθετε άδεια μετακίνησης. Για τον λόγο αυτό τους επιδόθηκε κλήση και το σχετικό πρόστιμο των 150 ευρώ.

 

Απορία προκαλεί το γεγονός οτί οι 19 Αλβανοί υπήκοοι ήθελαν να μεταβούν στην χώρα τους, τη στιγμή που τα σύνορα είναι κλειστά. Οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα μπορούσαν κάλλιστα να νοσούν από κορωνοϊό και να μεταφέρουν την νόσο σε άλλες περιοχές. Για τον λόγο αυτό ακολουθήθηκε το πρωτόκολο, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και το πιθανότερο σενάριο θέλει επαναπροώθησή τους, στην Αθήνα και παραμονή σε κατ’ οίκον καραντίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ακούστε τι είπε τηλεθεατής που βγήκε το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή. Στεκόταν στην Αχαρνών σε στάση με μάσκα και γάντια και καταφθάνει ένα τσούρμο καμιά δεκαριά πακιστανοί .Τους ρωτάει αυτός γιατί είναι όλοι μαζί και δεν φορούν μάσκα και γάντια και η απάντηση ήταν Τα μέτρα αυτά είναι για τους Έλληνες όχι για εμάς. Τα συμπεράσματα δικά σας. Κράτος μπ……λο. Κυκλοφορούν όποτε και όπως γουστάρουν δεν πληρώνουν τίποτα κανένας δεν τους αγγίζει και εμείς καθόμαστε άπραγοι και τα ανεχόμαστε. Όταν καταλαγιάσει η κατάσταση με την πανδημία πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά και μαζικά.

  2. Αλβανοι φωναζουν το ελληνικο κρατος να τους επαναπατρησει … “ειμαι πχ στην Αγγλια και εχω ελληνικη ταυτοτητα ” .πολυ Δραμα.

  3. Και τα συμπεράσματα δικά μας και τα γαμ@@@άτικα πάλι δικά μας…Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι,με αυτούς που βάλαμε στον σβέρκο μας.

  4. Απαγορεύεται η έξοδος – Επιτρέπεται η είσοδος. Μα πόσο άγιοι άνθρωποι είμαστε Χριστέ μου, πόση υπέρτατη καλωσύνη οεο

  5. ήταν κλειστά τα σύνορα;σιγά το πρόβλημα όπως έμπαιναν και έβγαιναν τοσα χρόνια από περάσματα,το ίδιο θα έκαναν και τωρα

  6. Πριν 3 μερες παιρνω την κορακλα μου στο λαιμο και βγαινουμε να παρει αερα κανα 20λεπτο.Μας σταματαει αστυνομια,τους δειχνω τα χαρτια μου και μου λεει ο αστυνομικος με υφακι οτι ειμαι ανευθυνος που βγαζω το παιδι εξω και οτι δε το σκεφτομαι…Ειναι και σε ενα στυλ οτι χαρη μου κανει που δε με γραφει..Γυρνωντας στο σπιτι βλεπω επι των 12 Αποστολων στο παρκο καμια 10αρια επενδυτες αραχτοι στο παρκο και ολα καλα..Σημερα ξανα βολτα με την κορη,εχει αστυνομικους στο παρκο,με ρωταν αν εχω χαρτια τους τα δειχνω…Μπορω να κανω μια ερωτηση λεω του πολιτσμανου…Εμενα καλα κανετε και μου ζητατε τα χαρτια και αν δε τα εχω θα μου κοψεις προστιμο…Αυτους εκει περα ρε φιλε δε τους πιανει ο Κορονοιος και δειχνω στην εισοδο μιας πολυκατοικιας καμια 8 με 10 ατομα;Προστιμο δεν εχει;Αυτοι κυριε εχουν δικαιωμα να βγαινουν απο το πρωι μεχρι το απογευμα εξω…Περα απο μια συσταση προστιμο δεν μπορω να τους κοψω γιατι δεν εχουν ΑΦΜ…Δηλαδη δεν ειναι υγειονομικη βομβα του απαντω;Αυτα μας λενε αυτα σας λεω. μου απανταει……Τα συμπερασματα δικα σας…..

Comments are closed.