Απίστευτο ιστορικό ρεκόρ με 25.802 κάρτες διαρκείας στην ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
ΑΕΚ - Ρεκόρ διαρκεάις

«Κιτρινόμαυρος» παροξυσμός με τα εισιτήρια διαρκείας! Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΑΕΚ, έχουν διατεθεί ήδη 25.802 κάρτες για τις εγχώριες διοργανώσεις της σεζόν 2023/24, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της «Ένωσης»!

Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι το σχετικό ρεκόρ έχει καταγραφεί ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση στα συνδεσμιακά διαρκείας, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα (24/7) συνεχίζεται η διάθεση διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις τηλεφωνικά και μέσω email (πρόκειται για εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στις V.I.P θύρες).

Την ίδια στιγμή που φέτος υπάρχουν ακόμα περισσότερες δεσμεύσεις θέσεων για διάφορους λόγους (όπως συμβατικές υποχρεώσεις κλπ) κι ενώ υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θέσεων, για τις οποίες δεν μπορούσαν όσοι θα ήθελαν να τις αγοράσουν να πάρουν αντίστοιχα και ευρωπαϊκό εισιτήριο και ως εκ τούτου αρκετές από αυτές έμειναν αδιάθετες στις συγκεκριμένες θύρες.

Επιπρόσθετα, εάν υπολογιστούν μαζί και τα ευρωπαϊκά διαρκείας, έχει ολοκληρωθεί μια διαδικασία πώλησης περισσότερων από 40 χιλιάδες καρτών. Γεγονός σημαντικό και για όλον τον οργανισμό που δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει πάνω σ’ αυτόν τον τομέα.

Αδιαμφισβήτητα, αριθμοί που δείχνουν και την… ωραία τρέλα των φίλων της ΑΕΚ με την ομάδα τους αλλά και την ανυπομονησία τους να βρίσκονται στην OPAP Arena και να βλέπουν… συνεχώς την ομάδα που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το νταμπλ και ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή της επιστροφή.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: