Απίστευτο γλέντι στο Twitter για το GNTM 3 – “Το ίδιο έπαθε και το γρασίδι του δημάρχου στην Ομόνοια, κάμπια!”(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
χαχαχαχα

Κλάματα, γκρίνιες και χαμόγελα είχε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, όπου ο έμπειρος Βασίλης Διαμαντόπουλους και η ομάδα του κλήθηκαν να αλλάξουν τα μαλλιά των επίδοξων μοντέλων.

Σε κάποια κορίτσια η πλούσια μακριά κώμη τους έδωσε τη θέση της σε αγορέ κούρεμα, σε άλλα μοντέλα οι αλλαγές δύσκολα γίνονταν αντιληπτές καθώς απείχαν ελάχιστα από τα μαλλιά που είχαν όταν μπήκαν στο παιχνίδι.

Για όλους, όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχε και ένα σχόλιο από τους χρήστες του Twitter, που σε γενική ομολογία δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτοί στο ριάλιτι που δεν ξέρω τελικά πόσοι παίχτες και παίχτριες είναι Έλληνες και Ελληνίδες αντιπροσωπεύουν στο 100% το πως έχουν μεγαλώσει. Παίρνουν βραβείο ψώνιου ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Πόσο ψωνισμένος είναι πια ο κόσμος! Δεν αντέχω να βλέπω την ωραιοπάθεια των παιχτών.
    Είναι όντως σαν Άλιεν αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος. Τρίχες είναι θα ξαναμεγαλώσουν. Όταν εκτιμήσει ο καθένας τι έχει θα σταματήσει να κλαίει για μαλακίες . Τόσα χρόνια παίζεται, ξέρουν που πάνε και ακόμα κλαίνε. Μήπως είναι όσο πατάει ο ελέφαντας στημένα;

Comments are closed.