Απίστευτο! Ο Άντονι Φάουτσι παραδέχεται πως «Οι μισοί υπάλληλοι της υπηρεσίας μου δεν έχουν εμβολιαστεί»! (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Άντονι Φάουτσι

Ο Dr. Άντονι Φάουτσι, αναγκάστηκε να παραδεχθεί, ότι σχεδόν λίγο πάνω από τους μισούς εργαζομένους της υπηρεσίας του (CDC), εμβολιάστηκαν τελικά χωρίς και πάλι να είναι σίγουρος!

Το “λίκνο’ των οδηγιών για την παγκόσμια λήψη αποφάσεων για τον κορωνοϊό και ειδικά για τα εμβόλια δεν έχει παρά τα μισά του άτομα εμβολιασμένα! Αυτή η “λεπτομέρεια” αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια ακρόασης στην αμερικανική Γερουσία και προκαλεί μεγάλο προβληματισμό καθώς όλοι θα περίμεναν να είναι όλοι εμβολιασμένοι για να προστατευθούν.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Επιτροπής Υγείας, Εκπαίδευσης, Εργασίας και Συντάξεων στη Γερουσία των ΗΠΑ, ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών των ΗΠΑ ( National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) Dr. Anthony Fauci και ο Peter Marks διευθυντής του FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων) ερωτήθηκαν από τον γερουσιαστή Richard Burr (R-NC) ποιο ποσοστό των εργαζομένων των υπηρεσιών NIAID, FDA και CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) έχουν εμβολιαστεί.

Κομπιάζοντας παραδέχθηκαν, ότι σχεδόν οι μισοί υπάλληλοι στις υπηρεσίες τους δεν έχουν εμβολιαστεί για COVID-19.

 Όπως ο Fauci παραδέχθηκε: -«Ξέρετε δεν είμαι 100% βέβαιος, γερουσιαστά, αλλά νομίζω ότι πιθανώς είναι λίγο πάνω από 50%…., πιθανώς γύρω στο 60%».

– «Δρ. Marks; » ρώτησε ο Burr στη συνέχεια κι ο διευθυντής του FDA απάντησε:

–“Δε μπορώ να σας πω τον ακριβή αριθμό, αλλά κυμαίνεται πιθανώς στο ίδιο εύρος. Μερικοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν στις εγκαταστάσεις μας και άλλοι εκτός των εγκαταστάσεων”.

Ο γερουσιαστής Burr ζήτησε επίσης από τη διευθύντρια του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), Rochelle Walensky, ένα ποσοστό εμβολιασμένων υπαλλήλων, αλλά εκείνη απέφυγε την ερώτηση και παραδέχτηκε: «Δεν ξέρουμε».

«Ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να εμβολιαστούν…. Κάνουμε σεμινάρια σε δημαρχεία κι εκπαιδευτικά σεμινάρια…. το προσωπικό μας έχει την επιλογή να αναφέρει την κατάσταση εμβολιασμού του, αλλά όπως καταλαβαίνετε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν το απαιτεί, επομένως δε γνωρίζουμε».

Όπως φαίνεται παρά τα κίνητρα των χάμπουργκερς με τηγανιτές πατάτες, παρά τις λοταρίες του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, παρά τις καθημερινές προτροπές των Αμερικανικών ΜΜΕ και των ειδικών, οι Αμερικανοί πολίτες, ακόμα δεν πείθονται να εμβολιαστούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μόνο με πλύση εγκεφάλου και λογοκρισία δεν περνάει το σχέδιο τους. ΓΙ’αυτό θα αυξάνουν όλο και περισσότερο τη κρατική βία και το κρατικό εκβιασμό.

  2. Γιατί είναι απίστευτο; Το δικαίωμά τους εξασκούν οι άνθρωποι. Εύγε τους που αρνούνται να βάλουν θανατηφόρα πειράματα μέσα τους…

Comments are closed.