Απίστευτο: Μετέτρεψαν καφετέρια σε νηπιαγωγείο στο Καματερό

Κοινοποίηση:
kafeteria_nipiagogio

Πρώην καφετέρια στο Καματερό θα μετατραπεί σε νηπιαγωγείο από τον δήμο για να φιλοξενήσει παιδιά που δεν χωρούν στην ήδη υπάρχουσα αίθουσα.

Όπως έγινε γνωστό στους γονείς τα μισα παιδιά μετά από κλήρωση θα πρέπει να φοιτήσουν σε αυτό τον χώρο που ανήκει σε ιδιώτη. Ο δήμος μίσθωσε το οίκημα στο οποίο αυτές τις ημέρες γίνονται οι απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και αναφέρει ότι τον Ιούλιο ενημερώθηκε ότι θα χρειαστεί επιπλέον χώρος για τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Από τους τρεις χώρους που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον, προκρίθηκε η καφετέρια καθώς πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. «Υπήρξαν τρεις χώροι που είχαν επιλεχθεί για να νοικιαστούν για νηπιαγωγείο. Οι τρεις επιτροπές που συνεδρίασαν, του υπουργείου Παιδείας, η Εφορία και η Πολεοδομία, αποφάσισαν ότι αυτό το κτίριο έχει τις προδιαγραφές για νηπιαγωγείο. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια διελκυστίνδα της γραφειοκρατίας και για αυτό τα παιδιά δεν ξεκίνησαν στην ώρα τους», δήλωσε. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: