Απίστευτο: Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας κάθε φορά που κοιμόμαστε γυμvοί

Κοινοποίηση:
1cdaf3_01

Το ζεστό περιβάλλον βοηθάει στην ανάπτυξη των βακτηρίων. Ένας τρόπος να το αποφύγετε είναι με το να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία και να αερίζεται καλά η περιοχή.

Θα κοιμάστε καλύτερα

Ενώ σε όλους αρέσει ένα ζεστό και άνετο βράδυ, είναι σημαντικό να έχουμε ένα δροσερό περιβάλλον για ύπνο. Το σώμα έχει την τάση να ρίχνει τη θερμοκρασία όταν κοιμόμαστε, οπότε όταν φοράτε βαριές πυτζάμες και έχετε πολλά σκεπάσματα μπορείτε να δυσκολεύεται τον οργανισμό σας.

Έρευνες έχουν δείξει πως ο ύπνος σε δροσερό δωμάτιο είναι πιο ευχάριστος.

Το δέρμα και τα μαλλιά σας θα λάμπουν

Όταν κοιμόμαστε με πολύ ζέστη, αυτό εμποδίζει την απελευθέρωση μελατονίνης και της αυξητικής ορμόνης – οι κύριες ορμόνες αντιγήρανσης στο σώμα. Καθώς πέφτει η θερμοκρασία, η αυξητική ορμόνη απελευθερώνεται και αρχίζει να κάνει τα “μαγικά” της.

Έτσι, το δέρμα και τα μαλλιά σας θα φαίνονται τέλεια και λαμπερά.

Θα τρώτε καλύτερα

Εάν κοιμάστε καλά, τα επίπεδα κορτιζόλης θα μειώνονται και έτσι η πείνα και τα επίπεδα ενέργειας θα είναι υπό έλεγχο. Όταν δεν κάνουμε καλό ύπνο, η κορτιζόλη θα είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και έτσι θα νιώθετε πιο πολύ πεινασμένοι.

Θα νιώθετε πιο ελκυστικοί

Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα το να κοιμάσαι γuμvός. Η αίσθηση των σεντονιών και του αέρα είναι καταπληκτική. Και όταν νιώθουμε ωραία έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εκτός από αυτό, η αυξητική ορμόνη βοηθάει στην ανάπτυξη των μυών και το χάσιμο βάρους.

Δεν λέμε ότι είναι το ίδιο με τη γυμναστική, αλλά δεν λέμε ότι είναι και διαφορετικό.

Η εpωτική σας ζωή θα απογειωθεί

Το να κοιμάστε γυμvοί είναι πολύ καλό για τη σχέση σας γιατί η επαφή δέρμα με δέρμα απελευθερώνει κάποιες ορμόνες όπως η οξυτοκίνη. Πέρα από αυτό, η ίδια η πράξη θα είναι πολύ πιο εύκολη και έτσι η σχέση σας θα είναι πιο ισορροπημένη και υγιής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: