Απίστευτος διάλογος σε λεωφορείο για τις μάσκες – «Πάρτε με σηκωτό… Δεν έρχομαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
astynomia

Στα «χέρια» έβγαλαν οι αστυνομικοί από λεωφορείο έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ελέγχων της αστυνομίας για τη χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Όταν οι ένστολοι εντόπισαν έναν άνδρα να βρίσκεται μέσα σε λεωφορείο χωρίς να φοράει μάσκα, του ζήτησαν να κατέβει προκειμένου να του επιβληθεί το πρόστιμο. Ωστόσο εκείνος, πιθανότατα αρνητής της μάσκας, αντέδρασε και αρνήθηκε να κατέβηκε από το όχημα.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι των αστυνομικών με τον επιβάτη:

Επιβάτης: «Πάρτε με σηκωτό. Δεν έρχομαι. Δεν έρχομαι με το ζόρι»

Αστυνομικός: «Ελάτε κύριε».

Στη συνέχεια και αφού ο επιβάτης επέμενε και δεν δεχόταν να κατέβει, οι αστυνομικοί τον κατέβασαν σηκωτό.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τον έλεγχο της αστυνομίας στα Μέσα Μεταφορά στο σημείο Συγγρού-Φιξ.

Το βίντεο με τους αστυνομικούς να κατεβάζουν σηκωτό τον επιβάτη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εύγε στους αστυνομικούς, που προστάτεψαν τους υπόλοιπους επιβάτες, από έναν ΗΛΙΘΙΟ!!! Εφάρμοσαν το νόμο, ως είχαν υποχρέωση. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Όποιος ΔΕΝ θέλει να φοράει μάσκα, να μένει στο σπίτι του, ή να χρησιμοποιεί ΙΧ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!

  2. Θερίζει η πρέζα, και η εγκληματικότητα, απο τους λαθροεισβολεις και η αστυνομια τη πευτει 3σ -3σ στον κάθε κακομοιρογλου.

  3. Μπράβο ρε μάγκα!
    Τουλάχιστον στη συνείδηση σου είσαι καθαρός και δίνεις και θάρρος σε όλους εμάς που πιστεύουμε το ίδιο!
    Οι φιλιπινεζες κάνουν την δουλειά τους όπως όρισε ο αφέντης τους.. μεροληπτικα βέβαια σε βάρος των Ελλήνων αλλά την κάνουν με ιδιαίτερο ζήλο απ ότι αποδεικνύεται καθημερινώς.
    Ένα Μπράβο σε σένα κι ένα φτύσιμο γι αυτούς.

  4. Τραβάτε ρε σεις να τα κάνετε και στο Ζεφύρι αυτά ή στα στέκια των λαθροπιθήκων αλλά εκεί δεν τολμάτε άσε που έχετε και το άγχος μήπως τους καταπιέσετε και δεν έλθουν άλλοι. Νούμερα.

  5. Και γω. Δεν πιστευω στον κορονοιο..αν με ζητησουν να φορεσω μασκα θα κανω το ιδιο θα με παρουν σηκωτο ..και ειμαι 85 κιλα θα βγαλουν κυλη…το θεμα ειναι οταν τιυς παιρνουν σηκωτιυς δεν φοβανται μηπως κολησουν …

  6. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝ@ΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΨΑ!!! ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

  7. το λεγομενο κρατος τις μαγκιες του δεν τις κανει στα λαθροπιθηκια και στους γυφτους εκει που τους παιρνει μονο αυτο και αν ειναι ρατσισμος και το χειροτερο ειδος του φασισμου οι μπατσοι μονο αυτο ειναι ικανοι να κανουν να κοβουν κλησεις μονο για τα αλλα ειναι κοτουλες

  8. Το κράτος πάντα δείχνει ιδιαίτερο ζήλο όταν κινείται κατά αδύναμων μη δικτυωμένων Ελλήνων πολιτών.

Comments are closed.